Home Actualitate Încă o escroacă cu diplomă falsă care ocupa post de conducere în...

Încă o escroacă cu diplomă falsă care ocupa post de conducere în Sănătate, condamnată

DISTRIBUIŢI

Timp de aproape patru ani, funcția de director administrativ al Spitalului Județean Baia Mare a fost ocupată de o persoană care la concurs a prezentat o copie după o diplomă de licență falsificată. Absolventă de colegiu economic, Simona Mihaela Cremene a apelat la un medic de la spital pentru a face rost de o diplomă de facultate autentică. A modificat poza și nota: din 7,26, și-a acordat 9,26. Arestată preventiv timp de o lună și condamnată pentru înșelăciune, fals și uz de fals, directoarea a demisionat, scrie ziarul Libertatea.
Citeşte întreaga ştire: Directoare la spitalul din Baia Mare pe baza unei diplome false: a înlocuit poza și nota de pe actul de studii al unui bărbat

Cremene a devenit directorul administrativ al Spitalului Județean din Baia Mare în noiembrie 2018, când, în mandatul de manager interimar al dr. Vasile Ioan Pop, au fost contopite două servicii, Tehnic și Administrativ (ultimul fiind condus de Cremene din anul 2008, care a devenit din șef serviciu, director).

Cremene este și consilier județean este și președinta Comisiei de vânzare a spațiilor medicale din patrimoniul județului și membră în Consiliul de Administraţie al Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș și membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase din Baia Mare. În Raportul de activitate pe anul 2021 (primul an de mandat de consilier județean), Cremene a încheiat cu fraza: “Principiile care au stat la baza activității mele au fost și vor rămâne respectarea legalității, transparența, obiectivitatea, seriozitatea, pentru a putea reprezenta toate categoriile sociale din județ”, scriu jurnaliștii de la 2mmnews.ro care au relatat în exclusivitate cazul escroacei. Citește AICI pe larg.

2 ARII

  1. Chiar credeți că este singura in aceasta postura? Vă înșelați. Cei cu diferite diplome universitare cumpărate pe bani grei și care ocupa diferite funcții în statul Român cu toate că bubuie de incompetenta ,când vor fi demascați?

    • Fiecare persoană care cunoaște un impostor cu diplomă falsă ori nemeritată trebuie să-l demaște. Presa, polițiștii, procurorii nu pot afla dacă toată lumea tace complice!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.