Acasă Actualitate Încă o femeie îl acuză pe Dincă de viol; fapta s-ar fi...

Încă o femeie îl acuză pe Dincă de viol; fapta s-ar fi petrecut acum 20 de ani

DISTRIBUIȚI
Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat luni, la sediul DIICOT, că încep să apară mai multe victime ale lui Gheorghe Dincă deoarece „oamenii încep să aibă curaj”, însă nu a putut preciza câte plângeri sunt depuse.
„Încep să apară victime, într-adevăr. Mai noi, mai vechi, încep oamenii să vorbească, încep să aibă curaj. Nu am idee câte plângeri, dar veți avea surprize”, a spus Pop. Ulterior, Tonel Pop a anunțat, la Digi 24, că o femeie violată de Dincă acum 20 de ani a depus plângere.
Potrivit acestuia, audierile la DIICOT vor continua și în următoarele zile.
Avocatul familiei Luizei a mai transmis un mesaj și către INML: „Să ne spună INML – dacă au spus că au găsit ADN-ul Alexandrei în expertizele privind cenușa și oasele de la fața locului – dacă au emis un certificat de deces pentru Alexandra. Dacă au emis certificat de deces și îl țin ascuns, e o castană fierbinte în curtea DIICOT”.
La sediul DIICOT București a fost audiat și omul de afaceri din Olt, Remus Rădoi.
Rădoi a declarat procurorilor DIICOT că nu cunoaște nimic din posibila activitate infracțională a lui Gheorghe Dincă și a dezmințit toate afirmațiile care i-au fost atribuite în presă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.