Acasă Actualitate Medicul epidemiolog care fusese pusă politic de Bodog directoare la Săpoca a...

Medicul epidemiolog care fusese pusă politic de Bodog directoare la Săpoca a mințit: atacul nu a durat doar un minut

DISTRIBUIȚI
Un bărbat în vârstă de 38 de ani din localitatea Săgeata, județul Buzău, a atacat cu un stativ, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 13 pacienți ai Spitalului de Psihiatrie Săpoca. Posibil într-un episod psihotic, atacatorul a declarat că a crezut că oamenii respectivi sunt păpuși. Cinci dintre aceștia au murit, iar alți opt sunt răniți, unii grav. Bărbatul a fost prins în curtea spitalului de un echipaj de poliție care se afla în zonă. Directorul Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, Viorica Mihălaşcu, soție de consilier PSD și numită de partid de-a lungul timpului pe diferite funcții imclusiv la DSP Buzău, a spus că  incidentul a fost loc „în mai puţin de un minut”.
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat luni la Antena 3 că ea nu crede în varianta prezentată de directorul spitalului.
„Eu nu cred in varianta minutului. Nu am vazut imaginile de pe camerele de supraveghre. Am fost acolo, am vazut drumul facut de pacient, culoarele pe care trebuia sa treaca. Au fost 13 pacienti loviti. Intervalul de un minut nu se potriveste deloc cu ce s-a intamplat acolo. Dar asta e treaba procurorului. Azi am discutat cu o parte din cei de acolo (angajatii din spital – n.red.) si deja varianta minutului nu mai era destul de sigura.” a declarat Pintea.
În mod evident un spital ca Săpoca are particularități privind siguranța pacienților pe care probabil cel mai bine le-a cunoaște un psihiatru și nu un epidemiolog, fie el și de la PSD.

1 COMENTARIU

  1. Doamna Pintea, daca vreti sa vedeti care este adevarul despre spitalele de boli nervoase din Romania trimiteti cateva controale neanuntate inpreuna cu experti contabili la mai multe spitale din tara luate la intamplare dupa care o sa va lamuriti cum si pe ce sunt cheltuiti bani si despre dotari, curatenie cum sunt ingrijiti bolnavi etc.Cu toate ca directori de spitale sunt numiti politic adica tot de aia care v-au numit si pe dumneavoastra sau oameni lor din teritoriu un control este bun daca vrei sa cunosti adevarul,macar atat daca altceva nu puteti face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.