Home Actualitate Încă un manager de spital și un șef de secție găsiți în...

Încă un manager de spital și un șef de secție găsiți în incompatibilitate

DISTRIBUIŢI

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate  prevăzută de Legea nr. 176/2010 pentru doi medici.

 

COBELSCHI CĂLIN PAVEL (foto)

 

Managerul Spitalului Județean de Urgență Brașov

INCOMPATIBILITATE

 

Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 07 mai 2019, întrucât exercită simultan cu funcția de Manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov şi funcțiile de medic specialist și medic primar în cadrul  unei societăți comerciale ce are ca obiect principal de activitate acordarea de asistență medicală specializată, încălcând astfel prevederile art. 178, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 95/2006.

 

MUREȘAN VASILE ADRIAN

 

Medic Șef secție Chirurgie Vasculară în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu – Mureș

INCOMPATIBILITATE

 

Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 septembrie 2018, întrucât exercită simultan cu funcția de medic Șef secție Chirurgie Vasculară în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu – Mureș și calitatea de asociat unic și funcția de administrator în cadrul unei societăți comerciale, încălcând prevederile art. 178, alin. (1),  lit. g) din Legea nr. 95/2006 coroborate cu prevederile art. 185, alin. (15) din Legea nr. 95/2006.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.