Acasă Actualitate Încă un medic a fost bătut de un pacient care NU a...

Încă un medic a fost bătut de un pacient care NU a fost reținut

DISTRIBUIȚI

UPDATE: Poliția Română a anunțat că În data de 4 aprilie 2017, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost reținut de către polițiștii Secției 16, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În fapt, bărbatul a fost reținut pentru exercitarea unor violențe asupra unui medic aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Agresiunea a avut loc pe fondul unor reproșuri pe care bărbatul le-a adus medicului cu privire la starea de sănătate a copilului său.

La aceeași dată, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, care a dispus continuarea cercetărilor, cu persoana sub control judiciar.”

 

În loc să-l ia direct din pat să-l arate cu cătușe la televizor pentru ca alții să se gândească de trei ori înainte de a ridica glasul măcar, polițiștii procurorii dorm în papuci. Un medic de la Spitalul „Marie Curie” a fost bătut marţi în cabinetul său de către aparţinătorii unui copil. Medicul a fost rănit la ochi și a necesitat îngrijiri medicale. Părinții l-au atacat după ce au fost nemulțumiți de veștile date de medic.

Nu era vorba de un copil cu o patologie severă, însă părinții lui s-au arătat profund nemulțumiți de îngrijirile și răspunsurile pe care medicul le-a dat și au devenit extrem de agresiv, în sensul în care după câteva cuvinte injurioase l-au atacat cu perechi de palme care nu se mai opreau și care au cauzat o sângerare a ochiului doctorului respectiv și aducerea dumnealui în stare de șoc”, a spus prof. dr. Mihaela Bălgrădean, şeful secţiei de nefrologie pediatrică de la spitalul Marie Curie, pentru Digi24.

Astfel, părinților nu le-a convenit diagnosticul primit de copilor lor. „Era un diagnostic de boală respiratorie nu foarte gravă, dumnealor fiind convinși că e vorba de un diagnostic mult mai sever”, a precizat dr. Mihaela Bălgrădean.

„Este vorba despre un coleg care a fost bătut zdravăn de nişte aparţinători, nemulţumiţi de diagnosticul dat, deşi acesta era un diagnostic uşor. (…) S-au năpustit asupra doctorului cu palmele şi cu pumnii”, a afirmat Bălgrădrean pentru Agerpres.

Ea a precizat că incidentul s-a petrecut marţi la ora prânzului. 

Potrivit lui Bălgrădean, medicul bătut este angajat al spitalului de peste 25 de ani. 

Ea a anunţat că atât medicul în cauză, cât şi spitalul au făcut plângere penală. 

„În 33 de ani nu am avut un asemenea incident”, a completat prof. dr. Bălgădrean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.