Home Actualitate Încă un român din diaspora i-o trage lui Victor Ponta publicând dovada...

Încă un român din diaspora i-o trage lui Victor Ponta publicând dovada că acesta sparge mii de euro pe seară

DISTRIBUIŢI

„Vor să voteze, lăsați-i să voteze!” s-a strigat, după turul I la mitingurile din țară, referitor la românii din diaspora. Dar Ponta și PSD nu au înțeles mesajul. Acum, românii din diaspora, umiliți și în turul al doilea, au devenit cei mai aprigi dușmani ai lor: unde-i prind le-o trag. Ce aflăm azi de la un român din diaspora? Că deși se prezintă ca fiind un politician „de stânga”, Victor Ponta sparge într-o seară în club peste 2500 Euro.
Rares Bogdan a publicat, duminica, o nota de plata de la clubul de lux Cavalli din Dubai, insotit de un text al unui roman care susține ca Victor Ponta ‘isi relaxeaza psihicul sifonat’ in cel mai exclusivist club de pe malul Golfului Persic.

Pe site-ul clubului, preturile sunt exprimate in AED, adica dirhamul, moneda din Emiratele Arabe Unite. Daca nota reprezinta dirhami, acest lucru inseamna 2.690 de euro.

Sursa notei de plata, Amon Mircea, apare pe Linkedin.com drept barman la clubul Cavalli.

„Aşa cum era de aşteptat, tovarăşul Ponta, copleşit de o durere lăuntrică ce se reflecta într un mod evident în părţile moi şi sensibile ale corpului, s-a retras într-o scurtă vacanţă ca să mediteze întru suferinţa amărâţilor păcăliţi cu un litru de ulei şi un kilogram de zahăr şi evident ca sa fie aproape de familia îndurerată de pierderea celei mai profitabile afaceri cu putinţă, afacerea România. Doar că, surpriză, tovarăşul cu pricina îşi relaxează psihicul şifonat în cel mai luxos şi exclusivist club din Dubai, Cavalli club…(ieri in cel mai exclusivist Club din AbuDhabi, „One” iar astăzi in cel mai exclusivist Club din Dubai). Mâine? Din păcate nu am apucat să-i transmit ceea ce am dorit dar vă asigur că nu a fost primit călduros absolut deloc de românii ce l-au recunoscut şi a primit câteva mesaje elegante şi elocvente…diaspora asta”, este textul publicat de Rares Bogdan si atribuit lui Amon Mircea, insotita de urmatoarea nota de plata.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.