Acasă Actualitate Incompetentul ministru al Culturii nu a renegociat contractul pentru muzeul Peleș

Incompetentul ministru al Culturii nu a renegociat contractul pentru muzeul Peleș

DISTRIBUIȚI
Deputatul USR Iulian Bulai a publicat pe contul său de Facebook procesul verbal prin care Ministerul Culturii predă Casei Regale una dintre cele trei clădiri din Complexul Peleș și acuză ministerul că nu a negociat un nou contract de închiriere, cel vechi fiind expirat din martie.
„Statul român se dă singur afară din Muzeul Peleș, iar ministrul Breaz se așteaptă să plătească familia regală ca să rămână deschis!
De luni de zile, Ministerul Culturii nu mai are contract cu Casa Regală pentru chiria ansamblului de la Peleș. Negocierile pentru prelungirea contractului trebuiau să-nceapă în martie.
Acum 2 zile a fost predată Căsuța Poartă, urmează să fie evacuat și Muzeul. Nu-l întreb pe ministrul Breaz de ce nu s-a prelungit contractul de închiriere – pentru că știu: din incompetență și nesimțire -, dar l-aș întreba altceva: așa un lucru de nimic pentru națiunea română i se pare Muzeul Peleș cât să-i fie indiferent dacă rămâne deschis sau nu?
A, și mai am o întrebare: cine-o să facă închisoare pentru lunile de utilități plătite de Minister la Peleș după ce statul român nu mai avea niciun fel de relații contractuale cu proprietarii și-și tot amâna evacuarea?”, scrie Iulian Bulai pe Facebook:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.