Acasă Actualitate Iubitul Luizei a confirmat că adolescenta era virgină la momentul răpirii de...

Iubitul Luizei a confirmat că adolescenta era virgină la momentul răpirii de către animalul din Caracal: era cea mai cuminte fată, ea nu a vrut

DISTRIBUIȚI
Bunica Luizei Melencu a fugit într-un suflet la poliție când fata a întârziat 20 de minute, în cursul zilei de 15 aprilie, anunțând că nu mai răspunde la telefon după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie dar a fost trimisă acasă de oamenii legii. Polițiștii din Coșoveni au încercat chiar să convingă familia să lase fata în pace c-o fi plecat c-un Făt Frumos deși bunicii și mama Luizei insistau că adolescenta e foarte cuminte și e exclus să facă asta.
Acum fostul iubit al Luizei Melencu a confirmat că fata era virgină și „cea mai cuminte fată”  în cadrul unei emisiuni TV la Antena 1.
“Eu nu am fost chemat de niciun organ al poliţiei să dau declaraţii. Nu este adevărat că am fost chemat la DIICOT. Nu mi s-a părut nimic ciudat. Doar că o suna un număr privat la 2-3 seara, o suna întruna. Eu nu am băgat de seamă, răspundeam, întrebam cine este şi nu vorbea nimeni. Seară de seară suna. Nu ştiu dacă are legătură cu disparţia ei, mă gândesc că poate totul a fost premeditat. Noi ne-am văzut ultima dată pe 12 martie, înainte să plec din ţară. Sâmbăta seara, la ora 09.00, am vorbit ultima dată, pe 13”, a spus Alex la “Acces Direct”.
“Luiza era cea mai cuminte fată. Nu s-a întâmplat nimic între noi, ea nu a vrut să avem o relaţie intimă, a spus că nu este momentul potrivit. Când am vorbit ultima dată a vorbit să luăm o pauză, amândoi am căzut de comun acord. Eu lucram în Italia. Este exclus să fi plecat de bună voie, eu o cunosc foarte bine. Eu am căutat şi Poliţia, am sunat să aflu ce au mai găsit”, a mai spus Alex.
Acum organele de anchetă penală din București au trei piste pe care merg:
1. Luiza a fost vândută scump ca virgină, arabii bogați și bătrâni fiind cei mai mari amatori de fete nedeflorate.
2. Luiza a fost începută (termenul aparține interlopilor) în casa lui Dincă și apoi vândută prin rețeaua de trafic de carne vie din Caracal protejată de poliție
3. Dincă și-a păstrat-o pentru el pe Luiza o perioadă, ucigând-o și arzându-i trupul.
Să nu uităm că Luiza și Alexandra au făcut toată viața totul ca la carte: au fost cuminți, au învățat foarte bine, au fost ascultătoare,  nu mergeau „la ocazie” decât cu „domni în vârstă” ca să nu fie în pericol așa cum le-au învățat adulții. Bietele fete, bieții bunici, bieții părinți!
Trebuie ca polițiștii și procurorii care nu și-au făcut datoria pentru a găsi și salva aceste fete impecabile să plătească scump: și cu libertatea lor, și cu bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.