Acasă Actualitate Înghețate Bounty, Snickers și Twix retrase de pe piață

Înghețate Bounty, Snickers și Twix retrase de pe piață

DISTRIBUIȚI

Mars recheamă din România produsel de înghețată mentionate mai jos. Acest lucru se
datorează prezenței oxidului de etilenă într-un ingredient produs de unul dintre furnizorii noștri, la niveluri mai mari decât cele permise de legislația UE.  Acest fapt are impact cu privire la Mars precum și alți producători.
„ESTE IMPORTANT că, deși nivelul de oxid de etilenă din ingredientul afectat este peste limitele legale pentru Europa, noi folosim doar o cantitate mică din acest ingredient în produsele noastre de înghețată. Ca urmare, nivelul de oxid de etilenă din înghețată este minimal și mult sub limitele legale din Europa pentru ingredient. Consumarea produsului nu este nocivă.”. explică MARS.
Dacă ați achiziționat unul sau mai multe dintre produsele impactate și doriți să solicitați rambursarea costului, vedeți AICI ce trebuie să faceți.

1 COMENTARIU

  1. Chiar nu credeam că veți publica (deși nu direct ca în alte gazete, ci doar trimitere printr-o hiperlegătură) așa-zisa metodă de returnare. Se solicită acolo fără nicio jenă de către un intermediar date personale. Ca să nu mai vorbim că s-ar oferi presupuse bonuri de valoare, iar nu bani gheață sau măcar cec. O investigație jurnalistică ar urma firul și-ar verifica dacă mai există în mod real decizie în companie sau diverși intermediari (de ce nu, roboți) au preluat-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.