Acasă Actualitate Inimăroiu, susținut de simpatizanții PNL, PD-L și PSD

Inimăroiu, susținut de simpatizanții PNL, PD-L și PSD

DISTRIBUIȚI

Sondajele de opinie relevate presei în ultima săptămână arată faptul că reprezentantul Partidului Verde în cursa pentru Primăria Sectorului 4, actualul primar Adrian Inimăroiu, este susținut de o mare parte a simpatizanților PNL, PD-L și PSD.

Bazinul electoral al fostei Alianțe D.A., captat de Inimăroiu

Deși candidează din partea Partidului Verde în actuala cursă electorală, primarul sectorului 4 este în continuare identificat cu candidatul Alianței PD-PNL, condusă de Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu. Cel puțin aceasta este concluzia a trei sondaje de opinie date publicității în această săptămână.  Astfel, dacă mâine s-ar organiza alegeri pentru funcția de primar al sectorului 4, Adrian Inimăroiu ar fi susținut de 83,15% dintre simpatizanții PNL din sectorul 4, aceștia identificându-l în continuare drept liberal. Aceasta, cu toate că actualul primar candidează pentru un nou mandat din partea Partidului Verde. Același studiu mai indică faptul că Inimăroiu atrage 61,34% din voturile simpatizanțior PD-L din sectorul 4, iar dintre simpatizanții PSD, 28,44% merg pe mâna actualului primar în dauna candidatului social-democrat, Vasile Mihalache.

Indiferent de cum veți vota pentru Consiliul Local, cu cine veți vota pentru funcția de primar al sectorului 4?
PNL
PD-L
PSD
PC
PNG-CD
PRM
Adrian Inimăroiu
83,15
61,34
28,44
21,73
12
8,17
Cristian Popescu Piedone
5,17
5,1
24,83
67,12
45,53
48,62
Radu Silaghi
6,1
30,04
12,31
3,14
17,71
20,42
Vasile Mihalache
3,02
2,28
31,65
1,17
16,2
19,93

La o analiză succintă, primarul sectorului 4 este în continuare susținut de către electoratul defunctei Alianțe PD-PNL, pe listele căreia a fost ales în 2004. În opinia sociologilor, acest fapt se datorează, în principal, "lipsei de notorietate a reprezenanților PNL și PD-L" în actuala competiție electorală, dar și suportului scăzut de care atât Radu Silaghi, cât și Andrei Petrescu beneficiază din partea liderilor de anvergură PD-L și PNL.

PUI-ul lui Inimăroiu, aproape finalizat

Un alt motiv pentru care actualul primar al sectorului 4 este în continuare susținut de către reprezentanții PNL și PD-L ar putea fi Planul Urbanistic Integrat, un proiect demarat de către Inimăroiu, la începutul acestui an. Acesta prevede înlocuirea integrală a locurilor de joacă pentru copii, amenajarea a peste 200 de zone de recreare, asfaltarea a 450 de străzi și crearea a 22.000 de noi locuri de parcare. Conform declarațiilor primarului, Planul este finalizat în proporție de peste 80%. Inimăroiu consideră că "Planul Urbanistic Integrat a schimbat deja fața sectorului, dar acesta este doar începutul, întrucât acest proiect se demarează pe parcursul mai multor ani, aceasta fiind abia prima etapă. După ce se va soluționa complet problema infrastructurii, lucrările vor fi extinse asupra unităților de învățământ, asupra centrelor de asistență socială și asupra piețelor."

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.