Acasă Actualitate INML reconstituie cadavrul Alexandrei din oasele arse găsite în butoi. Dincă nu...

INML reconstituie cadavrul Alexandrei din oasele arse găsite în butoi. Dincă nu o poate descrie pe Luiza

DISTRIBUIȚI
Informație de ultim moment în ancheta de la Caracal. Specialiștii de la INML încearcă să reconstituie cadavrul Alexandrei Măceșanu, pe baza probelor găsite în butoiul în care criminalul susține că i-ar fi ars cadavrul. Oasele calcinate erau prea distruse pentru a se putea preleva ADN din ele.
Specialiștii INML au decis cu o probabilitate de peste 99% că ADN -ul din dinții găsiți în butoiul din curtea lui Dincă îi aparțin Alexandrei. Familia tinerei va cere o expertiză în străinătate, atât a dinților, cât și a bucăților de corp găsite de anchetatori, pentru a vedea dacă verdictul INML este unul veridic.
Totodată informații năucitoare reies din ancheta de la Caracal. Gheorghe Dincă nu poate descrie cum arăta Luiza Melencu. Conform România TV, atunci când a fost întrebat cum arăta Luiza Melencu, Dincă le-a dat anchetatorilor date care nu corespund cu cele reale.
Dincă le-a spus anchetatorilor că Luiza avea părul și ochii de altă culoare. Acesta nu a putut să dea detalii nici despre hainele fetei. Mai mult, criminalul din Caracal nu le spune fetelor pe nume, identificându-le ca fiind fata 1 și fata 2. Încă de la începutul anchetei oamenii legii i-au arătat lui Dincă poze cu Alexandra și Luiza, fete pe care el a recunoscut că le-a răpit. Oamenii legii nu l-au pus însă pe Dincă să le recunoască pe fete din mai multe poze cu tinere.

1 COMENTARIU

  1. Nu ma mira ca nu poate. Judecand dupa ce a aparut in presa pana acum, individul are o totala lipsa de respect pentru alte persoane. Nu il interesa decat distractia lui personala. Il durea in pix cum le chema sau cum aratau.
    Ar trebui ca pe langa pedepsele cu inchisoarea, sa existe plata unei despagubiri morale catre familia victimelor, si criminalii sa fie executati silit pana cand ramane boschetar pe drumuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.