Acasă Actualitate Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu în cazul filmării cu procurorul Horodniceanu

Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu în cazul filmării cu procurorul Horodniceanu

DISTRIBUIȚI

În urma apariţiei înregistrării video în care domnul procuror Daniel-Constantin Horodniceanu, vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost oprit pentru control de către un echipaj de poliţie, Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu pentru a se stabili dacă există indiciile săvârşirii vreunei abateri disciplinare şi va efectua verificări pentru a clarifica circumstanţele incidentului şi a evalua comportamentul magistratului în timpul interacţiunii cu echipajul de poliţie.

Daniel Hordniceanu a absolvit în anul 1996 o facultate privată de Drept din Iași, Mihai Kogălniceanu. A condus DIICOT între 2015 și 2018, traficul de droguri proliferând și ajungând astăzi la un nivel de nestăpânit, vârsta clientelei coborând vertiginos spre 10 ani.

Astăzi, Horodniceanu este vicepreședinte al CSM și are un tupeu incomensurabil.
Jurnalist.ro „a intrat în posesia unei filmări incendiare, făcută în urmă cu câteva zile, în care „vedeta” este procurorul Horodniceanu. Ceea ce puteți auzi în cele 7 minute de montaj arată fără echivoc cum anumiți procurori se cred „semizei”, iar tupeul de a nu-i recunoaște în trafic ar trebui aspru sancționat. Dialogul filmat de unul dintre polițiștii care l-au oprit pe procuror este halucinant”: “Nu stiti cu cine vorbiti. Bine… Am sa va dau legitimatia mea de procuror… Nu vad cum ati putea avea tupeul asta cu un procuror care a condus structura de crima organizata a tarii… Eu sunt in masura sa fac orice… Din cauza mea aveti 15% la salariu. Eu am vorbit cu ministrul Oprea”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.