Acasă Actualitate Inspecția Judiciară: Vlad Cosma i-a prezentat tabelele lui Negulescu anterior discuțiilor purtate...

Inspecția Judiciară: Vlad Cosma i-a prezentat tabelele lui Negulescu anterior discuțiilor purtate cu Onea

DISTRIBUIȚI

Procurorul șef al Serviciului teritorial Ploiești Lucian Onea a transmis în urmă cu două zile conducerii DNA o cerere de eliberare din funcția de conducere pe care o deține, având în vedere situația ivită ca urmare a anchetei demarate împotriva sa, pentru a nu afecta credibilitatea și prestigiul instituției și pentru a nu crea o vulnerabilitate la nivelul Serviciului Teritorial Ploiești.
În cererea menționată, acesta apreciază că acuzația care îi este adusă, de participație improprie la complicitate la infracțiunea de inducere în eroare a organelor judiciare în dosarul aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție „este total nefondată și nu are corespondent în realitate”, a anunțat biroul de presă al DNA.
Aprecierea procurorului este susținută și de Inspecția Judiciară a CSM. În rezoluția inspectorilor din 5 aprilie 2018, se arată că „din probele la care ne-am referit, reținem că afirmațiile lui Cosma Vlad Alexandru, potrivit cărora tabele depuse la dosarul 218/P/2014 au fost concepute de către acesta la îndemnul lui Onea Lucian nu se confirmă, întrucât din declarațiile procurorului Negulescu Mircea și comisarului șef de poliție Iordache Mihai rezultă că Vlad Cosma a prezentat aceste tabele procurorului Negulescu Mircea anterior discuțiilor pe care le-a avut cu procurorul Onea Lucian”. Citește continuarea la stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.