Acasă Actualitate Iohannis a decorat un apropiat de-al lui Voronin care a negat existența...

Iohannis a decorat un apropiat de-al lui Voronin care a negat existența limbii române în Moldova

DISTRIBUIȚI

Președintele Klaus Iohannis l-a decorat cu Ordinul „Steaua României” pe Marian Lupu (foto stireazilei.md), președintele Curții de Conturi din R. Moldova și fost șef al Partidului Democrat. În trecut, Lupu a negat existența limbii române în R. Moldova și a spus că protestele de la 7 aprilie 2009, care au răsturnat regimul comunist al lui Vladimir Voronin, ar fi fost o lovitură de stat. Citește și Marian Lupu, narcisistul lui Voronin, s-a pozat gol in baie

Administrația Prezidențială a transmis printr-un comunicat faptul că „în semn de înaltă apreciere pentru contribuția excepțională adusă la dezvoltarea auditului public în context european, pentru integritatea și profesionalismul de care au dat dovadă în exercitarea actului de control, Președintele României a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Comandor domnului Holm Janar, Auditorul General al Oficiului Național de Audit al Republicii Estonia, domnului Lupu Marian, Președintele Curții de Conturi a R. Moldova, și domnului Tavares José, Președintele Curții de Conturi a Republicii Portugheze”.

Liderul PMP, Eugen Tomac, a reacţionat dur printr-un mesaj postat pe Facebook, în care precizează că statul român alege să decoreze exact pe cine nu merită.

Nu știu cine și de ce a făcut această mizerie, dar când credeam că mai mult de atât nu se poate, o vedem și pe asta.

Marian Lupu, fost președinte al Parlamentului R. Moldova, cel care striga în gura mare că el vorbește limba moldovenească este decorat cu “Steaua României” la București.

Așa ceva nu pot înțelege niciodată. Sunt sute de profesori peste Prut care luptă de-o viață pentru identitatea românească, sunt scriitori, jurnaliști, dar statul român alege să decoreze exact pe cine nu merită!”

2 COMENTARII

  1. Da,chiar ! Ce EDITAT l-a mâncat în freză pe amețitul nostru să facă gafe de-astea idiopatice ?! E timpul pentru giumbușlucuri de-astea de cacao de tip ping pong diplomaticesc, acum când sunt atâtea alte probleme de rezolvat , cu adevărat stringente ? Îmi pare foarte rău s-o spun dar Herr Professor a-nceput să bată câmpii cu o râvnă asiduă ,realmente demnă de o cauză mai bună . Auzi ! Să dai „Steaua României” unor funcționari de pe la Curțile de Conturi ale altor state . A.Adicătelea în context european ,carevasăzică… Sunt curios cu ce a ajutat activitatea ălora economia României ?! Adică ,un fel de ” Băi, băieți ! Mă bucur că sunteți cinstiți ! Hai să vă premiez ! Cum ? Nu vă interesează medalia , că vine de la o țară coruptă?! Ei , na ! Puneți-o și voi pe-acolo ,printr-un sertar ,ce naiba ? Sau o dați la copilași să se joace! ” Hm ! Ce penibil !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.