Acasă Actualitate Iohannis la ONU: vaccinarea anti-COVID trebuie să devină obligatorie pentru personalul medical...

Iohannis la ONU: vaccinarea anti-COVID trebuie să devină obligatorie pentru personalul medical și alte categorii profesionale

DISTRIBUIȚI

Prezent la Adunarea Generală a ONU, de la New York, Klaus Iohannis a susținut că vaccinarea anti-COVID-19 trebuie să fie obligatorie pentru anumite categorii profesionale. Printre acestea, personalul medical.

„Nu este normal ca unii medici să transmită mesaje anti-vaccin”, a declarat Iohannis, într-o discuție cu jurnaliștii care-l însoțesc la New York.

În ceea ce priveşte restricţiile impuse în contextul COVID-19, președintele a precizat că acestea vor fi diferenţiate între persoanele vaccinate şi cele nevaccinate.
Iohannis a susținut la Adunarea Generală ONU că autoritățile trebuie să se asigure că restricțiile impune de autorități nu încalcă drepturile fundamentale ale omului.

„Responsabilitatea principală pentru protecția și promovarea drepturilor omului revine statelor noastre. Trebuie să ne asigurăm cu toții că restricțiile legate de COVID-19 nu amplifică încălcările drepturilor omului”, a declarat Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis conduce, de marţi până joi, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, care are loc în SUA.

2 COMENTARII

  1. Numai de restricti si de vaccinare vorbesti, indoctrinatule. Dar de Redresarea, Stimularea economiei, a persoanelor cu venituri mici, a micilor firme etc, in genere, a intregii economii, vreo vorba ceva ???? Ca din banii contribuabilului esti platit ba, profesorasule !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.