Home Actualitate Ionel Arsene a fugit în Italia chiar înainte de condamnarea de 6...

Ionel Arsene a fugit în Italia chiar înainte de condamnarea de 6 ani și 8 luni cu executare

DISTRIBUIŢI

Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț, a fost condamnat vineri la 6 ani și 8 luni de executare de Curtea de Apel Brașov într-un dosar de corupție. Sentința este definitivă.

Arsene are și un domiciliu în Italia unde se pare că deja acesta a fugit. Arsene a recunoscut în fața reporterilor Pro TV, că la un moment dat a vrut să renunțe la politică și să se mute în Italia, unde are o firmă în care apare ca administrator și cumătru` Ginel, Vlasie Gheorghe. Firma se numește Building Service și se află în Brescia.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:
1. În cursul anului 2013, inculpatul Arsene Ionel, în calitate de deputat în Parlamentul României și președinte al organizației județene Neamț a unui partid politic, a primit de la o persoană (martor în cauză), suma de 100.000 euro pentru a-și folosi influența pe care a lăsat să se creadă că o are asupra unor persoane din conducerea Agenției Naționale de Integritate, în scopul de a se constata nerespectarea dispozițiilor legale privind conflictul de interese și regimul incompatibilităților în cazul unei persoane care, la acea vreme, avea funcție de conducere în administrația locală.
Banii remiși de martor într-un restaurant situat pe raza municipiului București urmau să ajungă la persoanele respective prin intermediari.
2. La data de 31 iulie 2015, inculpatul Arsene Ionel, în aceeași calitate, a pretins de la reprezentantul unei societăți comerciale (martor în cauză) un procentaj de 5% din suma totală de 60.000.000 lei ce trebuia alocată de Administrația Națională Apele Române (A.N.A.R.) pentru finalizarea contractelor pe care firma respectivă le avea în derulare cu administrațiile bazinale.
În schimbul acestui comision, în perioada iulie – septembrie 2015, inculpatul Arsene Ionel și-a exercitat influența asupra unui coleg de partid, la vremea respectivă secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, pentru a-l determina să facă demersuri în vederea alocării, de către A.N.A.R, a sumei anterior menționate, demersuri rămase însă fără rezultat.

2 ARII

  1. Serviciul Informatii Externe sa binevoiasca sa il recupereze pe golan, daca nu poate sa apeleze la MOSSAD, ca il aduc ei pe tava !!! Ce a ajuns si PSD -ul un partid plin de infractori ca de altfel si PNL!! GINEL pregatirea si toate lichelele din jurul lui !!

  2. Cum sa il aduca SIE inapoi mai Nicolae cand securisti lau spus astuia sa plece inainte de condamnare,nu stiu sigur dar cum se vede din afara se pare ca politicieni astia au furat in haita ca schacali indiferent de partid tot ce era de furat in Romania pentru ca prea multzi sunt cei care au prejudiciat bugetul de stat sau cel local cu zeci sau sute de miluoane de euro si au scapat necondnati,sau au luat condnari cu suspendare,sau inainte sa fie condamnati au fugit din tara,sau li s-au lungit procesele pana cand fapta sa prescris,sau au luat condamnari de parca ar fi fost niste gainari care au furat cateva sute de lei,deci prea multzi bani furatzi de la contribuabilul roman si prea putini bani din cei furati au fost recuperati si pedepse prea mici sau deloc,adica niste condamnari date in decursul anilor care au trecut din 1990 pana astazi care au incurajeat furtul din banul public atat de mult ca uni condamnati chiar si numai pentru cativa ani pentru niste fapte minore cu toate ca aveau alte fapte mult mai grave au declarat ca ei sunt niste victime ale justitiei din Romania:Adrian Nastase,Liviu Dragnea,Elena Urdea sunt doar cateva exemple si aveau dreptate(din punctul lor de vedere)cand spuneau ca sunt niste victime ale justitiei pentru ca toti au furat impreuna si furturi mari pe care condanati astia le cunosteau si culmea tocmai ei au facut puscarie,ei care au fost la timpul lor patroni retelelor mafiote de furt al banului public din Romania,frustranta situatie pentru capi retelelor de furt al banului public,tocmai dasta ei se considerau si se considera si astazi probabil niste victime ale justitiei din Romania

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.