DISTRIBUIŢI

SNST a intrat în posesia documentelor care arată modul în care au fost acordate premierile pentru sportivii și antrenorii care au participat la Jocurile Paralimpice Tokyo 2020, desfășurate în perioada 24 august – 6 septembrie 2021.

În urma sesizărilor primite de sindicat cu privire la:

  • restanțele premierilor pentru sportivii care au obținut rezultate deosebite în anii 2021 și 2022,
  • datoriile acumulate la utilități de cluburile și direcțiile din țară,
  • anularea Galelor Sportive Județene și
  • bugetele insuficiente acordate pentru activitatea sportivă,

în condițiile în care Ministerul Sportului a anunțat public atât în decembrie 2021 cât și în decembrie 2022 că a obținut de la Guvern bugete majorate, record față de anii precedenți,

Sindicatul a verificat documentele referitoare la alocările bugetare la toate capitolele, solicitările, fundamentarea și modul de acordare a sumelor respective.

Să nu mai spună nimeni că actuala conducere a Ministerului Sportului nu dă bani pentru Sport!

Novak Carol l-a premiat pe Novak Karoly cu 112.000 de euro!

Din verificările făcute, ne-a atras atenția procedura prin care Ministerul Sportului, condus de ministrul Novak Carol Eduard, a făcut premierea rezultatelor obținute la Jocurile Paralimpice organizate la Tokyo – Japonia, în 2021, sub autoritatea Comitetului Internațional Paralimpic (IPC), la care România este afiliată prin Comitetul Național Paralimpic (CNP).

1 COMENTARIU

  1. Nesimtirea in tara asta a ajuns la niste cote infinite.Cu cat esti mai sus cantitatea de nesimtire e direct proportionala cu „inaltimea”.Cand stii ca nu ti se intampla nimic.Sictir!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.