Acasă Actualitate Ionel Arsene și-a aranjat în Italia să scape de pușcărie pe filiera...

Ionel Arsene și-a aranjat în Italia să scape de pușcărie pe filiera Alinei Bica

DISTRIBUIȚI

După ce Ionel Arsene, condamnat definitiv de Curtea de Apel Brașov la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare, sub acuzația de trafic de influență s-a predat autorităților din orașul Bari, în sud-estul Italiei, acesta a fost plasat în arest la domiciliu. Deși politicianul PSD avea în Brescia o firmă de construcţii înfiinţată încă din 2018 în care administrator este cumătrul său, el a ales să se predea la o distanță de 865 km. Arsene a fost apărat la Bari de avocatul Cristian di Giusto (foto), același avocat care a scăpat-o și pe Alina Bica de extrădare în urmă cu doi ani.
Deși judecătorii italieni nu au anulat condamnarea Alinei Bica, aceasta e liberă și are împreună cu noul său iubit un restaurant în localitate.
Acum Alina Bica își spune Maria și trăiește foarte bine în Italia deși plângea pe la televizor înainte de a fugi din țară că nu are bani și nu are din ce trăi.
Presa din România a relatat că Bica ar fi primit 3,5 milioane de EURO doar de la un singur om de afaceri pentru a-l scăpa de pușcărie. La rândul lui și Ovidiu Tender i-a dat un Rolex, poșete scumpe și acțiuni la o firmă din Făgăraș care ar fi valorat 3 milioane de Euro.

România e reprezentată la Bari de consulul general Lucreția Tănase și de consulii Eleonora Rugină și Dan Ștefăneasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.