Acasă Actualitate Irina Tănase audiată la DNA după mesajul acesteia „să mergi în Iad”

Irina Tănase audiată la DNA după mesajul acesteia „să mergi în Iad”

DISTRIBUIȚI

Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, ar fi fost audiată, în această dimineață de către procurorii DNA. Informația a fost dezvăluită de către jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea. În urmă cu câteva zile, Irina Tănase a postat pe instagram un mesaj cu tâlc ”Dacă Satana îi poate convinge pe îngeri să părăsească Raiul, atunci te poate convinge și pe tine să mergi în Iad. Ai grijă pe cine asculți”, a fost mesajul postat de aceasta pe instagram. Contul a fost ulterior închis.

Deocamdată nu s-a comunicat oficial motivul audierii, dar în DNA se zvonește însă că această nouă cauză, care se poate transforma într-un dosar penal în toată regula, este legată de uriașele investiții imobiliare pe care Irina Tănase le-a făcut pe parcursul anului precedent. Este posibil ca procurorii să dorească să ia urma banilor. Suma vizată este de peste 350.000 de euro, informează CorectNews.
Irina Tănase a fost părăsită acum o lună de Liviu Dragnea, iar blondina locuiește în imobilul pe care l-a cumpărat în timp ce Dragnea a fost închis. Potrivit wowbiz, locuința a fost achiziționată din banii politicianului și urma să fie căminul cuplului în următorii ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.