DISTRIBUIŢI
vlad obu

După ce a fost percheziționat de procurorii DIICOT fiind considerat un apropiat al fraților Tate, Vlad Obu, vedetă pe internet, a fost audiat de anchetatori, la ieșire declarând că are deocamdată calitatea de martor.
Obu a încercat să-și creeze online o imagine de băiat de bani de gata și cu multe femei care roiesc în jurul lui, dar fosta sa iubită, Maria, a demontat afirmațiile acestuia că ar fi milionar din videochat unde multe femei produc bani pentru el.

”Nu este ceea ce pare a fi pe rețelele de socializare. Nu este nici milionarul care vrea să pară, nici băiatul rău, nici băiatul bun, adevărul din spatele camerelor este total altul. Întotdeauna a susținut că are un număr foarte mare de femei, care se tatuează cu numele lui de bunăvoie, că îl iubesc prea mult, majoritatea sunt miniciuni. Numărul de femei tatuate este mult mai mic decât cel din presă.”, a dezvăluit fosta iubită a lui Vlad Obu, la Antena Stars.

Maria a spus că prietenul fraților Tate trăiește din banii pe care îi produce o femeie cu care este căsătorit.

”Când vorbeam despre tema asta, îmi spunea că această femeie lucrează pentru el. Motivul pentru care a făcut acte cu ea este că avea nevoie de bani din partea ei.”, a adăugat Maria.

Pe numele său real Obuzic Vlad-Cristian, Obu e căsătorit cu Andreea Lepădătescu, fata din imagine, care pentru a convinge publicul că sunt căsătoriți a trimis presei certificatul de căsătorie.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.