Home Actualitate Izaura a turbat: m-a condamnat și mi-a lăsat copilu’ orfan

Izaura a turbat: m-a condamnat și mi-a lăsat copilu’ orfan

DISTRIBUIŢI

Va amintiti cum o prezentau jurnalistii Antenei 3 si RomaniaTv pe Izaura, fiica presedintelui tiganilor(asa cum a fost el desemnat de regele tiganilor) cum ca foloseste un limbaj juridic si ca stapaneate foarte bine notiunile de drept. Ea saraca nu stapaneste nici limba romana.

Prezente la Tribunal, unde se judeca dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, Izaura Anghel si mama sa au strigat ca il vor pe Mircea Basescu la puscarie, ca isi vor banii inapoi de la el si de la procurorul care a anchetat cazul de vatamare corporala al lui Bercea Mondial.

Izaura a tipat: „Trebuie sa plateasca! M-a condamnat la 4 ani de puscarie si mi-a lasat copilu orfan. Cine ma iubeste sa vina in fata la Tribunal si sa protesteze ca mi-a lasat copii orfan”. Fetito dar nu te-a omorat nimeni.

Apoi Izaura in plina criza de nervi urla: nu-i dau niciun ban (instanta i-a obligat la plata a 7000 de EURO catre Mircea Basescu), judecatoarea sa dimisioneze!

Dupa audierea sa in procesul de santaj Izaura era sigura pe ea, probabil si incurajata de Abraham, celebrul militian ajuns avocat.
”au fost, da, da’ nu se mai există”; „judecătorul a fost cuminte, m-a ascultat”; „le-am spus tot adevărul, că sunt nevinovată şi că nu există fragrant, asta este o eşcenare”; ”și dacă magistraţii consideră că este nevinovat, să-l menţină în starea de arest. Iar dacă consideră că nu e vinovat, să-i dea drumul”, ”am aflat sintința”, ”vii săptămâna care vine și mai îți dau”, ”N-are de ce să m-arestează pe mine”, ”Eu nu m-așteptam în viața mea să-mi arestează bărbatul”, ” când am ieşit pe scările de la el (de la Mircea Băsescu, n.a.) m-a luat <<corupţia>> (procurorii DNA, n.a.): m-a pus pe burtă şi pe mine, şi pe fata mea de patru ani!” ,”Nu mă așteptam să se ajunge la așa ceva”, ”când s-a dat banii ăștia s-a primit și nu s-a mai făcut șantaj și când s-au mers să le cerem s-au făcut șantaj”.Fiica lui Bercea Mondial, Izaura

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.