Acasă Actualitate Jaf armat in centrul Brasovului

Jaf armat in centrul Brasovului

DISTRIBUIȚI

Dupa numai trei zile de la pasirea in noul an, politistii brasoveni se vad, deja, in fata unui nou caz de jaf armat comis la o casa de schimb din centrul orasului. Dupa modul in care a actionat, politistii cre ca au de-a face cu un incepator.

Joi seara, un barbat inarmat a patruns in casa de schimb Exchange Global SRL, situata in Brasov, pe strada Calea Bucuresti, si a amenintat-o cu pistolul pe casiera Simona Gabriela Petre, careia i-a cerut banii existenti in casa la acea ora. Aceasta a declarat in fata politistilor ca barbatul a patruns in incinta casei, dupa lasarea serii, cu un sfert de ora inainte de jaf si a intrebat daca are dolari de vanzare, dupa care a plecat. Femeia a iesit apoi sa cumpere ceva de la un chiosc din apropiere, iar cand s-a intors, barbatul a intrat imediat in casa de schimb. El i-a pus femeii un pistol la tampla si i-a luat toti banii aflati in casierie, respectiv 3.300 de dolari si 9,5 milioane de lei. Imediat dupa ce hotul a parasit casa de schimb, casiera a anuntat Politia.

-Am auzit o bubuitura ca si cum ar fi trantit cineva o usa, niste vociferari, stai ca te impusc si atat. Cand a sunat alarma, am iesit pe geam, dar n-am vazut nimic-, a declarat Nicolae Voicu, unul dintre vecinii casei de schimb.

Potrivit casierei, talharul nu a incercat sa sparga seiful in care mai erau inca 3.000 de dolari si ca imediat dupa ce i-a dat banii existenti in casa, hotul a plecat. Simona Gabriela Petre a adaugat ca nu a fost agresata de talhar.

La rindul sau, patronul casei de schimb Exchange Global SRL a precizat ca este pentru prima data cand se confrunta cu o situatie de acest gen si ca nu o banuieste pe angajata sa de complicitate. Gabriela Simona Petre lucreaza la aceasta casa de schimb de mai bine de un an.

Vineri dimineata, politistii brasoveni au intocmit portretul-robot al celui ce a jefuit casa de schimb. Spre marele lor noroc, hotul era ori incepator, ori complet inconstient, el neacoperindu-si fata in momentul jafului.

-Am audiat casiera casei de schimb si am intocmit un portret-robot al autorului. Incercam, cu efective marite, sa-l retinem-, a declarat, vineri, maiorul Liviu Naghi, purtator de cuvant al IPJ Brasov.

Astfel, in urma declaratiilor casierei s-a stabilit ca cel cautat este un tanar in varsta de aproximativ 25 de ani si 1,65 metri inaltime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.