Acasă Actualitate „Javra” – Pașol na turbinca!

„Javra” – Pașol na turbinca!

DISTRIBUIȚI

Mezina familiei Băsescu îl trimite la origini pe sforarul Viorel Hrebenciuc, desigur în stilul său delicat, somându-l să înceteze cu strâmbele la adresa familiei Băsescu „Cotidianul“, publicație care în ultima perioadă a tot „înțepat-o“ pe Elena Băsescu sub tot felul de pretexte, primește o replică dură din partea fiicei președintelui. Aceasta l-a somat pe Hrebenciuc – cel alintat de colegii de partid cu apelativul duios „Javra“ – să nu mai dea telefoane pe la ziare pentru a manipula publicul pe tema presupuselor evenimente legate de pseudo-relația fiului său cu Elena Băsescu. Întrebată despre disputa privind relația cu fiul lui Viorel Hrebenciuc, Elena Băsescu a declarat pentru „Curentul“: „Dl Hrebenciuc are un băiat? Credeam că și-a făcut schimbare de sex“. De asemenea, ea l-a avertizat pe Hrebe senior: „Totul până la sora mea!“, referindu-se la speculațiile lansate de „Javra“ privind o presupusă relație între Ioana Băsescu și Marian Oprișan.
 
În stilul său feminin inconfundabil, Elena Băsescu realizează o caracterizare în tușe ferme și deloc măgulitoare la adresa fiului „Javrei“ – Andrei Hrebenciuc. Pe scurt, îl definește drept un fătălau – „băiat bun, însă cu caracter foarte slab, mai degrabă de fată“. Conform DEX, definiția fătălăului este: „flăcău cu apucături de fată; hermafrodit; androgin“. Tot DEX-ul definește, astfel, conținutul apelativului „Javra“, atribuit numelui Hrebenciuc: „om lipsit de caracter, potaie, jigodie, cåine jigărit, care trezește milă și repulsie“.

Așadar, caracterizarea Elenei Băsescu la adresa familiei Hrebenciuc rotunjește și conturează pe deplin profilul general al „bărbaților“ clanului: dacă despre tata Viorel nu mai este nimic de adăugat, iată că și fiul îi calcă pe urme, potrivindu-se și el unui apelativ duios de genul – jăvruță, potaie, cotârlă de cartier etc.

Decisă să lămurească definitiv intrigile „Javrei“, fata cea mică a lui Traian Băsescu scoate măturoiul din debara și face ordine public în viața sa privată, atrăgånd atenția presei să nu mai preia otrava strecurată periodic de tăticu’ lui Andrei, preocupat să întrețină legenda unei legături între potaia din ograda sa și fata președintelui.
 
De altfel, Elena mai punctează un amănunt de sub centură, cum ar veni, precizånd că „după odrasla lui Hrebenciuc, sincer vorbind, nu prea ai motive să suferi“. Orice femeie știe exact la ce se referă o altă femeie cånd face o astfel de afirmație. De altfel, și alte fete de prin căminele ASE-ului au răspåndit în oraș informații similare, care ținteau direct spre cocoșelul cu voce subțirică rău al micii cotârle.Cu privire la informatiile aparute ieri intr-o publicatie obscura , conform carora Ioana basescu ar avea o relatie cu liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, acesta din urma a negat ferm  aceste speculatii, aratand cu degetul spre “prietenii” sai din partid.

Contactat de redacția „Curentul“, el a declarat că informațiile răspåndite pe seama unei așa-zise legături între el și Ioana Băsescu reprezintă „o mizerie ordinară. Simplul fapt că eu sunt președintele CJ Vrancea, județ în care se află comuna Păunești în care a activat ca notar Ioana Băsescu, poate fi baza unei asemenea speculații murdare? Le transmit direct și personal unora din PSD, așa-ziși colegi, că este rușinos și abominabil să încerci să convingi membri PSD că eu aș avea vreo legătură în acest fel cu Traian Băsescu. Marian Oprișan nu este nici omul lui Iliescu, nici al lui Năstase, nici al lui Geoană, nici al lui Mitrea și nici omul lui Hrebenciuc“, a precizat liderul PSD Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.