Acasă Actualitate Judecătorii au stabilit ca nepoții lui Bădălău să rămână la mama lor,...

Judecătorii au stabilit ca nepoții lui Bădălău să rămână la mama lor, la Agigea. Fiul politicianului, acuzat de violență

DISTRIBUIȚI

Niculae Bădălău nu a devenit celebru prin vreo faptă bună, ci prin faptul că a fost hoț de cereale în tinerețe, că s-a pișat (termen di DEX) pe diaspora cu niște maneliști și că a declarat că în afară de 700.000 de români care și-au schimbat domiciliile în străinătate, restul până la 4 milioane plecați afară sunt curve pe bani.
Fosta noră a lui Bădălău a părăsit într-o noapte căminul conjugal acuzând violenţa şi infidelitatea soţului său, iar calvarul în care a trăit timp de un an a trimis-o direct la tribunal, fără cale de răzgândire şi de împăcare între cei doi. Artista s-a stabilit în Agigea, în casa mamei sale, Domnica.

La două luni de când a depus cererea de divorţ cei doi soţi au primit deja o primă decizie care fixează provizoriu domiciliul minorilor şi programul de vizită. Astfel, în data de 7 noiembrie, magistraţii Judecătoriei Bolinitin Vale au decis ca, până la soluţionarea divorţului, cei doi copii să locuiască în Agigea, alături de mama lor, Claudia Pătrăşcanu.

”Stabileşte locuinţa minorilor Bădălău Gabriel Alexandru şi Bădălău Nicolas Mihai la mamă, respectiv în Agigea, Constanţa. Stabileşte următorul program: primul şi al treilea weekend din fiecare lună, de vineri ora 17.30 până duminică la ora 18.00, la domiciliul reclamantului din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, minorii urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu duminică la ora 18.00. În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00. În vacanţa de primăvară, o săptămână, respectiv a doua săptămână de vacanţă, începând din ziua de luni, ora 17.30 până în ziua de duminică, ora 18.00. În vacanţa de iarnă, din data de 23 decembrie ora 17.30, până în data de 30 decembrie ora 18.00”, au decis magistraţii.

Claudia a făcut apel.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.