Acasă Actualitate Jumătate dintre posesorii de telefoane mobile nu și le parolează! Hoții sunt...

Jumătate dintre posesorii de telefoane mobile nu și le parolează! Hoții sunt cei mai câștigați

DISTRIBUIȚI

Jumătate (52%) dintre utilizatori nu își protejează cu parole dispozitivele mobile și numai 22% folosesc soluții antifurt, astfel că „hoții de buzunar care pun mâna pe un smartphone ar putea să aibă un noroc nesperat”, arată un studiu Kaspersky Lab.

„Având în vedere că jumătate (52%) dintre utilizatori nu își protejează cu parole dispozitivele mobile și numai 22% folosesc soluții antifurt, hoții de buzunar care pun mâna pe un smartphone ar putea să aibă un noroc nesperat. Aceasta este una dintre cele mai recente probleme ridicate de compania Kaspersky Lab, care a descoperit că oamenii își lasă dispozitivele – cu o cantitate din ce în ce mai mare de date valoroase – la îndemâna oricui”, arată autorii studiului.

Potrivit raportului, un număr mare de utilizatori accesează internetul și fac diverse alte activități de pe dispozitivele mobile, astfel încât pierderea unui dispozitiv din cauza unei infracțiuni este probabil un eveniment mai supărător ca oricând. De exemplu, 68% dintre indivizi spun că accesează cu regularitate internetul de pe un smartphone (de la 60%, în 2016), iar 34% dintre ei folosesc o tabletă în același scop. Citește continuarea pe cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.