Acasă Actualitate Jurnalista Angela Tocilă a scris un discurs pe care premierul Dăncilă să...

Jurnalista Angela Tocilă a scris un discurs pe care premierul Dăncilă să poată să-l reproducă natural

DISTRIBUIȚI

Mai ancorată în realitate decât idealista Cristina Țopescu, jurnalista care s-a oferit să o educe gratuit pe Viorica Dăncilă pentru a nu ne mai face de rușine în Europa, ziarista Angela Tocilă a scris un mic discurs pentru premierul României pe care aceasta îl poate memora fără greutate:

”În regătulă cu ce a zis colegii mei la Briucsel și care ați râs de ei, ca de exemplu domnul Daea și pasărea comemoral care, după cum bine a punctualizat și doamna Norica, atacă culturile noastre de acuacultură care produce apa noastră cea de toate zilele și bea toată Europa pe spinarea noastră. Reliterez că colegii mei a fost cei mai excelenți, a stârnit tropote de aplauzie care le-am avut eu înregistrate pe terefon.
Sunt mândră de colegii mei care a leprezentat cu demnitare naționalitatea română și pe mine însuți în cele mai înalte forumuri europene. Doamne ajută!”
Viorica Dăncilă.

5 COMENTARII

    • Io crez ca textul ie chiar al exprertei in lingvistia, Dacila sica aia raii, i lau sparlit din siertarr ca sa se dea iei mari ca iei e dastepti. Io admir duamna care ie un moment de cutura. Dai bataie Viorica. ! Ca ca tine nu ie niminea

  1. Doamna are și un talent literar excelent și un simț persiflator de bună calitate. Cam pe acolo se situează doamna premier, ca bagaj lingvistic și ideatic.

  2. doamna A.T. o „idolizeaza ” si nu o „negationalizeaza” pe veorica vaselica campioana mondiala la „”chifle „” verbale , chiar cand combate tot ce ii iese in cale !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.