Acasă Actualitate Protejata lui Darius Vâlcov a fost numită preşedinte al CNAS. CV-ul ei...

Protejata lui Darius Vâlcov a fost numită preşedinte al CNAS. CV-ul ei e nepublic

DISTRIBUIȚI

Adriana Cotel, prietena Mihaelei Triculescu, noua șefă a ANAF, a fost numită în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Decizia a fost publicată vineri în Monitorul Oficial. Prin decizia premierului, Cotel îl înlocuiește, la șefia CNAS, pe Răzvan Teohari Vulcănescu.

Adriana Cotel fusese numită la conducerea Agenției Naționale a Medicamentului în urmă cu doar patru luni.

CV-ul Adrianei Cotel este un mister, nefiind publicat pe site-ul ANM. Potrivit profilului de Linkedin, Adriana Cotel a studiat la „Universitatea din București”, fără alte precizări. La capitolul „experiență profesională” figurează doar perioada de 4 luni în care a condus Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (octombrie 2018 – ianuarie 2019).

Casa Națională de Asigurări de Sănătate este una dintre cele mai „bogate” instituții din România, având unul dintre cele mai mari bugete.

5 COMENTARII

  1. Aveti dreptate domnule Plesa
    Din pacate pentru Valcov dumneavoastra .eu sau altcinva care spune ceva Toti suntem niste frustrati pentru el conteaza ce spune dragnea dancila stefanescu tariceanu si alti din familia celor de mai sus nu niste oamenii sau ziaristi care vad doar micile lor greseli inevitabile fealtfel la cat de mult muncesc si se sacrifica pentru tara asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.