DISTRIBUIȚI
ghiță cere

Sebastian Ghiță a intrat pe postul TV pe care-l controlează pentru a doua seară consecutiv. Disperat de perspectiva OUG privind completurile de 5 judecători care l-ar salva doar pe Liviu Dragnea și pe alți înalți demnitari, Sebastian Ghiță le-a cerut celor doi șefi ai coaliției guvernamentale să facă tot ceea ce au propus în campania pentru alegerile parlamentare în domeniul justiției.

”Domnul Dragnea și domnul Tăriceanu să își asume ce au promis în campanie, să elimine aceste abuzuri. Au trecut peste 2 ani. Dacă sunt oameni politici, trebuie să acționeze. Dacă nu au curaj, dacă nu pot sau dacă le e frică, nu îi ceartă nimeni. Să iasă să spună: ”ne-am reevaluat, nu putem. Ne ceartă Bruxellesul.”. Nu aștept nimic, liderii coaliției să facă ce vor dânșii. Să spună că au mințit acum 2 ani sau să spună că au 5 argumente și nu pot să facă. Stau călare pe porcul puterii și așteaptă pensia. Să facă dreptate și să dea legi. Îi supără ori pe unii, 50%, care vor să îi spânzure în piața publică, ori pe ceilalți 50% care vor legi.”, a declarat Sebastian Ghiță, vineri seara, la România TV.

Disperarea lui Ghiță vine după ce și condamnata Ingrid Mocanu e semnalat că Dragnea se salvează numai pe sine din toate dosarele prin ordonanțe de urgență. Detalii AICI.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Ghita ce te agiti atat se apropie vreun termem in care esti acuzat. pe nedrept linistestete ca nu au ce sa iti faca iesti un om integru si nu te darama pe tine o facatura de dosar sau gresesc
    Cat despre cei doi Tariceanu si Dragnea nu sunt niste tradatori dar incredibil nu sunt inca la nivelul lui nea Nicu ala el era legea in Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.