Acasă Actualitate Jurnalistul Andrei Bădin achitat definitiv: NU a luat mită ca să oprească...

Jurnalistul Andrei Bădin achitat definitiv: NU a luat mită ca să oprească o campanie împotriva Rovanei Plumb

DISTRIBUIȚI

În luna august 2014, baronul de Mehedinți Adrian Duicu aflat în arest preventiv pentru fapte de corupție l-a denunțat pe jurnalistul Andrei Bădin că ar fi primit 5000 de lei pentru a nu continua o campanie de presă la B1TV împotriva Rovanei Plumb. DNA a anunțat la acel moment „că există date şi indicii temeinice potrivit cărora :
În luna august 2013, numitul Bădin Andrei-Dan, realizator al unei emisiuni televizate, difuzată de un post de televiziune național, a pretins şi primit de la un denunțător suma de 5.000 de lei, pentru a nu continua o campanie de presă care viza, la acel moment, pe Ministrul Mediului şi al Schimbărilor Climatice.”, preciza comunicatul DNA.
În urma acestui anunț, jurnalistul a rămas fără emisiunea sa de la B1 TV și nu a mai putut să se angajeze nicăieri, înființând publicația online flux24.ro. Astăzi, după mai bine de cinci ani, judecătorii Înaltei Curți au respins apelul procurorilor la decizia de achitare dată de Curtea de Apel București, declarându-l nevinovat pe cunoscutul jurnalist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.