Acasă Actualitate Fost muncitor la Mecanica Fină dar ajuns senator, Șerban Nicolae desconsideră brancardierii

Fost muncitor la Mecanica Fină dar ajuns senator, Șerban Nicolae desconsideră brancardierii

DISTRIBUIȚI

Ministrul interimar al Sănătății, Victor Costache, a avut miercuri, în timpul audierii sale în comisiile parlamentare de specialitate, un schimb de replici cu cel mai nesimțit dintre politicieni, senatorul PSD Șerban Nicolae.

Fostul lacheu al lui Ion Iliescu s-a declarat „surprins” că ministrul a decis înlocuirea medicului Mircea Beuran de la sefia sectiei de chirurgie a Spitalului Floreasca in urma unui „control sumar”. „Nu m-ar mira sa ajunga si un brancardier ministru al sanatatii”, i-a mai zis Șerban Nicolae lui Victor Costache care este de profesie chirurg cardiovascular. Declarația lui Șerban Nicolae este surprinzătoare, mai ales că el a fost muncitor la întreprinderea Mecanica Fină ajungând apoi mare cocalar în Senatul României. Vezi VIDEO 

„Sa lamurim, demiterea dlui Beuran nu-mi apartine. Cred ca nu cunoasteti foarte bine cum functioneaza spitalele din Romania, dl Beuran a fost demis de manager, ministrul Sanatatii nu poate demite nici macar un medic daramite un sef de sectie”, a zis Costache.

„Am inteles, a fost o fatalitate si total intamplator ca cel pus in locul dlui Beuran este sotul unei consiliere a lui Klaus Iohannis”, a continuat Șerban Nicolae.

„Iar aveti o informatie eronata, nu e sotul consilieruei, va rog sa nu raspanditi informatii false”, a zis Costache.

„Nu raspandesc informatii false si suntem in Parlament, declaratiile mele au caracter politic”, a raspuns senatorul PSD, subliniind astfel ca declaratiile politice pot fi minciuni.

3 COMENTARII

  1. Domnule Paraschiv, chestia cu muncitorul, chirurgul cardiovascular, soliști de muzică de toate genurile, arzători gaz lampant, tăietori frunze câini, jurnaliști, gura cască, scârța-scârța pe hârtie, bagabonți cu sticle-n ochi, pierde-vară, coate-goale,negustori, șomeri cu pensii speciale etc etc etc nu ține, n-are miez, e subțire, străvezie chiar!
    Una: este anti-democratic! Oricare dintre meseriașii de mai sus pot accede la putere! Important e să aibe convingerea ca șira spinării lor să aibe mare mobilitate, să țină cu bulibașa partidului din care face parte, să-i înjure pe adversari și să nu-și țină promisiunea pe care a făcut-o celor care l-au ales! Bașca, să ceară drepturi pentru gașca lor prin ordonanțe de urgență!,, Noaptea și pân suprindere!”
    Doi:e regretabil că nu toate consilierele foștilor și actualului no.1 al României (cu cel mai mare libidou… politic!) nu ajung în funcții cheie! Deci ,precum punctul unu și aici e anti-democratic și anti-prezidențial!
    Trei: recomand cu căldură(sufletească, nu cu… agent termic!) ca toate speciile politice din România în loc să moțăie prin Parlament, să citească ,în zona,,locului de fumat” de la Cotroceni, Victoria și Casa Poporului(fostă a Republicii) SF-urile politice ale domnului Ovidiu Bufnilă din jurnalul,, Cotidianul”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.