Acasă Actualitate La 30.09 execuția bugetară pe traficul din Capitală este la fel ca...

La 30.09 execuția bugetară pe traficul din Capitală este la fel ca la 30.07. Firea începe derularea programului pe 2017 de combatere a țânțarilor

DISTRIBUIȚI

A venit frigul. Așa, și? Gabrielei Firea nu îi pasă, ea nefiind doar o țață cum ni s-a părut, ci și o inconștientă care va înfunda pușcăria: consilierul general Ciprian Ciucu a dezvăluit azi că în comisie la CGMB se discută în ședința de azi la punctul 9 pe ordinea de zi, „programul unitar al combaterii țânțarilor pe anul 2017”. Desigur că pentru Firea nu contează că iarna nu mai sunt țânțari. Ea trebuie să deruleze programul și banii să ajungă la cine trebuie. Astă în condițiile în care „la jumătatea anului, Primăria cheltuise doar 18% din banii de investiții. Se vedea încă de pe atunci că nu-i va cheltui. Noi credeam că la mijloc era doar incompetență. Dar nu era așa. Banii urmau să fie luați de la investiții și băgați în cele 22 de firme cu care vor să preia, pentru a lungă perioadă de timp, Bucureștiul.

Nefinalizarea investițiilor deja începute (de investiții noi nici nu poate fi vorba) se simte direct în trafic și în calitatea scăzută a vieții bucureștenilor care-și pierd aiurea ore pe an din viață.

Să vedem ce investiții a tăiat, prin rectificări repetate, Firea/PSD/ALDE:

1. Pasaj subteran – Uranus – Piaţa Rahova: de la 1,6 milioane de lei, a lăsat doar 100.000 de lei;

2. Trasee prioritare pietonale şi de biciclişti (conţine 42 de subproiecte): reducere de la 3,5 milioane de lei la 100.000 de lei;

3. Modernizare infrastructură rutieră Piaţa Sudului (proiect finanţat din fonduri europene): reducere de la 102 milioane de lei la 42 de milioane de lei.

4. Penetraţie Splaiul Independenţei-Ciurel-Autostrada Bucureşti-Piteşti: reducere de la 90 de milioane de lei la 55 de milioane de lei.

5. Penetraţie Prelungirea Ghencea-Domneşti: reducere de la 5 milioane de lei la 100.000 de lei.

6. Modernizare Piata Eroii Revolutiei+ pasaj pietonal: reducere de la 8.1 milioane la 1.1 milioane de lei” mai anunță Ciucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.