Acasă Actualitate Laura Codruța Kovesi a fost pusă sub control judiciar de Adina Florea

Laura Codruța Kovesi a fost pusă sub control judiciar de Adina Florea

DISTRIBUIȚI

Deși urma să plece la Bruxelles, Laura Codruța Kovesi a fost pusă, după 9 ore de audieri, sub control judiciar, interzicându-i-se să părăsească țara, de procuroarea Adina Florea care i-a interzis și să vorbească cu presa despre dosarul în care este deja inculpată. Decizia poate fi contestată la Înalta Curte.

La ieșirea de la audieri Kovesi a declarat că i s-a interzis să dea orice relație despre dosarul penal și prin urmare nu are voie să confirme sau să infirme informația dată „pe surse” de Antena 3 că a fost pusă sub control judiciar.

După ce Secția de procurori a CSM a respins cererea Adinei Florea de arestare a lui Negulescu și Onea, procuroarea de la Secția de Investigare a Magistraților nu a avut curajul să ceară și arestarea Codruței Kovesi așa cum și-ar fi dorit toți inculpații și condamnații din PSD.

Întrebată despre faptul că președintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat, din nou, DNA că a comis abuzuri în timp ce la conducerea instituției se afla Laura Codruța Kovesi, aceasta a răspuns că abuzurile din justiție se constată de către un judecător, nu la televizor.

”Nu comentez niciodată ce zic alții, însă pe acest subiect al abuzurilor despre care se vorbește în spațiul public aș vrea să fac niște precizări. Aceste abuzuri trebuie constatate de instanțele de judecată sau de judecători. Nu știu să fie hotărâri judecătorești care să arate că un procuror DNA a comis abuzuri. Eu am fost prima care atunci când au fost astfel de situații și tocmai de aceea peste 70 de magistrați au fost cercetați. În toate situațiile în care au existat indicii despre procurorii DNA că ar fi săvârșit abuzuri am intervenit.

3 COMENTARII

 1. Antrenamentu’ asta,ca la antitero.Face foarte bine Lulutei. O caleste.
  Daca vrea sa fie procuror general, si va fi, uimitoarele smecherii bubosu-adineza, cu voia lu’ livache.sunt perfecte

 2. Domnule anonim, din exprimare aparent foarte invatat. Fa-ne sa intelegem ce vrei sa ne spu.
  Ne cerem scuze de ignorata termenilr folositi.Publicatia Curentul sa ne ajute in aceasta lipsa de intelegere: bubosu-adineza cu voia lu’ livrache”

 3. Domnule anonim, din exprimare aparent foarte invatat. Fa-ne sa intelegem ce vrei sa ne spui.
  Ne cerem scuze de ignorata termenilr folositi.Publicatia Curentul sa ne ajute in aceasta lipsa de intelegere: bubosu-adineza cu voia lu’ livrache”.Daca cumva nu-ti place Codruta , e foarte normal.
  Ca de suntem democrati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.