Home Actualitate Lector universitar arestat după ce a sărutat și atins o fată de...

Lector universitar arestat după ce a sărutat și atins o fată de 13 ani la meditații

DISTRIBUIŢI

Lectorul universitar Doru Marcel Bălțățeanu, de la Facultatea de Fizică a Universității de Vest din Timișoara a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de corupere sexuală a unei minore.

În timp ce îi dădea meditații la Matematică unei fete de 13 ani, la el acasă, profesorul ar fi încercat să o sărute pe copilă și a atins-o în zonele intime, conform anchetatorilor. Părinții au fost cei care au depus plângerea, după ce fata lor le-a povestit ceea ce se întâmplase, scrie opiniatimisoarei.ro

Cadrul didactic a fost arestat preventiv

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara cu privire la inculpatul Băltăţeanu Doru-Marcel, cercetat pentru comiterea în formă continuată a infracţiunii de coruperea sexuală a minorilor (…). Dispune arestarea preventivă a inculpatului Băltăţeanu Doru-Marcel pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.02.2023 până la data de 14.03.2023, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărător din oficiu, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, ca neîntemeiată. Cu drept de contestaţie in termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 13.02.2023″, arată, marţi, soluţia Judecătoriei Timişoara.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.