Acasă Actualitate Liviu Pop: greșeala este o persoană fizică, eroarea se folosește la măsurare,...

Liviu Pop: greșeala este o persoană fizică, eroarea se folosește la măsurare, eu am fost olimpic la gramatică

DISTRIBUIȚI

Până și jurnaliștii Antenei 3 au cedat nervos și au renunțat să-l mai pupe-n fund pe Liviu Pop și astăzi l-au prezentat așa cum este: un decerebrat după cum l-a caracterizat inspirat CTP. Pop le-a explicat jurnaliștilor aflați la Parlament cum e cu greșeala și eroarea:
„eroarea se folosește foarte, foarte mult la măsurare, greșeala este o persoană fizică. Când greșești. D.p.d.v. matematic lucrurile acestea sunt foarte, foarte clare. Comentez dacă vă uitați ce înseamnă eroarea. Diferența clară între măsură și realitate și de aceea dacă vreți se folosește integrala care a venit să clarifice dacă vreți, integrala simplă, suprafața.”

Apoi sigur pe el, Liviu Pop a spus că se pronunță aucsiliar și nu augziliar și egzistă, cum susținea redactora. „Pronunțați dumneavoastră așa, eu vorbesc mai repede sau mai ardelenește” „Dar dumneavostră trebuie să respectați normele?” i-a spus jurnalista. „De ce să respect normele?” a întrebat Pop cu o față tâmpă, pentru ca la final, Pop să susțină că a fost olimpic la gramatică în școală. Menționăm că nu există și nu a existat olimpiadă la gramatică, Liviu Pop mințind cu nonșalanță de nenumărate ori.

Pentru conformitate, video AICI.

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui ca media sa fie prezentă la susținerea publică a acestor asa zise lucrări ; poate astfel s ar rușina coordonatorii de lucrări! Atatia ,doctori’ intr o țară care nu are nicio universitate in top 800 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.