Acasă Actualitate Lui Birchall nu-i ajunge averea de 25 milioane de Euro: le execută...

Lui Birchall nu-i ajunge averea de 25 milioane de Euro: le execută silit pe fetele lui Vadim

DISTRIBUIȚI

Deputata PSD Ana Birchall este foarte bogată. Are casă și apartament în SUA, pământ, casă de vacanță și două apartamente în România precum și peste 23 milioane de EURO în conturi și investiții. Averea lui Birchall depășește, conform declarației sale de avere, 25 milioane de EURO. Toate acestea nu o împiedică pe deputata pesedistă să le blocheze conturile fetelor lui Vadim rămase fără capul familiei . Ana Birchall, jignită de Vadim în ziarele sale, consideră că fără ca să ia 40.000 de Euro de la fetele defunctului nu va avea onoarea „reperată”. Așa că bogătana Birchall s-a îndreptat asupra fetelor lui Vadim, blocându-le conturile până la concurența sumei de 40.000 EURO. Deși Lidia fata cea mare a invitat-o pe deputată să vină să-și aleagă din casă ce dorește, aceasta vrea BANI! 40.000 de Euro de la fete, deși nu fetele au jignit-o.
 
„Toate aceste injurii, calomnii, mizerii, pe care nu le pot descrie în cuvinte, au făcut foarte mult rău familiei mele. Ştiţi că tatăl meu, anul trecut, a avut două operaţii pe creier? Doar pentru că atunci când citea despre fata lui a făcut accidente vasculare?”, a declarat Ana Birchall.

Și dacă-i dau fetele banii se dă timpul înapoi? O să le urmărească toată viața și o să le ia salariile pe care o să le încaseze când se vor angaja? Are 25 milioane de EURO dar vrea neapărat și banii ăștia! Ca să respectăm proporțiile este ca și cum eu aș avea o avere de o garsonieră și vreo mie de lei pe card și moare unul care are să-mi dea o datorie de 40 de lei (0,16 % din averea mea). Și în ultimii ani de viață defunctul m-a bârfit, pe mine și pe toată familia mea. Și nu renunț dom’le la bani! Mă duc peste fetele lui să mi-i dea! Că-s ai mei! Și nu oricând, în ajunul Crăciunului! Și nu eu, ci executorii! Cutremurător!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.