Acasă Actualitate Lupta pe ciolan: Mutu spune că afirmația lui Firea despre reorganizarea Bucureștiului...

Lupta pe ciolan: Mutu spune că afirmația lui Firea despre reorganizarea Bucureștiului este falsă

DISTRIBUIȚI

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, principal favorit pentru a o înlocui pe Gabriela Firea la conducerea PSD București, intervine în scandalul legat de reorganizarea administrativă a Bucureștiului și arată că declarațiile Gabrielei Firea se concentrează pe o ”temă falsă”. Mai mult, Mutu recunoaște întâlnirea dintre Liviu Dragnea și primarii de sector și precizează că cinci din cei șase primari ai Capitalei s-au înțeles cu tabăra Dragnea. În urmă cu o lună, doar unul (Florea) era cu Dragnea.

”Reorganizarea administrativă a Municipiului București – o temă falsă

Tema reorganizării administrative a Municipiului București este una falsă și nu a avut loc nicio discuție în acest sens.

Menționez că noi, primarii sectoarelor capitalei am solicitat o întâlnire pentru a clarifica aspectele legate de alocarea bugetară pentru anul viitor, respectiv, redistribuirea banilor din impozitul pe venit de la bugetul național către bugetele locale, iar aceasta a fost singura temă pe care am discutat-o cu președintele Liviu Dragnea.

Preocuparea mea, ca primar, este să mă asigur că bugetul local al sectorului 6 este dimensionat la adevărata nevoie a comunității, iar investițiile pe care le avem în derulare vor avea finanțarea asigurată.

Apreciez că poziția președintelui Partidului Social Democrat a fost una corectă, întrucât ne-a sugerat să ajungem la un numitor comun, pe care să-l comunicăm ulterior Ministerului Finanțelor Publice, lucru care a și fost făcut prin emiterea unei scrisori semnate de primarii sectoarelor 1,2,4,5 și 6.

Nu înțeleg poziția domnului Robert Negoiță, care a refuzat să semneze documentul oficial, transmis către minister, deși cetățenii sectorului 3 vor beneficia de o majorare semnificativă la bugetul local,

Gabriel Mutu,

Primarul Sectorului 6”, arată Gabriel Mutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.