Acasă Actualitate Mai-marii judetului isi trimit, prin curier, felicitari scrise pentru -reusita actiunii-

Mai-marii judetului isi trimit, prin curier, felicitari scrise pentru -reusita actiunii-

DISTRIBUIȚI

Sefii din Casa Patrata si-au gasit o noua ocupatie: isi trimit felicitari unul altuia. Prefectul si seful culturii iesene se felicita reciproc pentru modul in care au organizat vizita la Iasi a presedintelui Iliescu. Desi se afla la doar un etaj departare, in aceeasi cladire, prefectul Rusu Banu si Bogdan Barleanu isi trimit unul altuia, prin curier, multumiri scrise.

Traseul felicitarilor

Acum cateva zile, ministrul culturii, Razvan Theodorescu, si presedintele Ion Iliescu au trimis multumiri autoritatilor locale pentru primirea facuta la Iasi. -Revenit la Bucuresti, ma grabesc sa va adresez cele mai calde si vii multumiri si felicitari pentru modul in care ati contribuit la reusita scurtei, dar deosebit de fructuoasei mele vizite in orasul dvs., capitala culturala a tarii, pe care o venerez si de care ma leaga atatea amintiri-, au fost cuvintele adresate de Iliescu sefilor judetului.

Acum doua zile si Rusu Banu a expediat o scrisoare oficiala pe adresa Inspectoratului de Cultura, in care il felicita pe directorul Barleanu pentru reusita manifestarilor. Desi sediul IJC este situat tot in Casa Patrata, cu un etaj mai sus fata de biroul prefectului, misiva a respectat toate regulile birocratiei. Scrisoarea a fost dactilografiata pe hartie lucioasa, cu antetul Prefecturii si cu numar de inregistrare.

Raspunsul lui Barleanu nu s-a lasat mult asteptat.

Seful IJC a expediat o scrisoare la fel de oficiala, cu numar de inregistrare, cu semnatura si stampila rotunda a institutiei pe care o conduce. -Forumul Culturii desfasurat la Iasi in prezenta presedintelui Romaniei, Ion Iliescu, si a ministrului culturii si cultelor, academician Razvan Theodorescu, a altor personalitati ale culturii, s-a dovedit a fi un real succes, o dezbatere necesara a starii culturii moldave. Va multumim pentru participarea si pentru sprijinul acordat, dorindu-va mult succes in realizarea programelor propuse spre rezolvare imediata-, a fost raspunsul dat de Barleanu la felicitarile prefectului.

-Am primit o scrisoare oficiala si am raspuns la fel. Fireste, discutasem deja cu prefectul despre rezultatele vizitei inainte de acest schimb de scrisori-, a spus Barleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.