Acasă Actualitate Maia Sandu: Datorită donațiilor oferite de România, fiecare cetățean care dorește să...

Maia Sandu: Datorită donațiilor oferite de România, fiecare cetățean care dorește să se vaccineze are posibilitatea să o facă

DISTRIBUIȚI

Guvernul României a trimis, vineri, încă 100.800 de doze de vaccin anti-COVID-19 în Republica Moldova.

„Suntem recunoscători României pentru tot sprijinul oferit necondiționat de la începutul acestei crize sanitare”, a declarat președinta Maia Sandu, care a explicat că, datorită donațiilor românești, autoritățile din stânga Prutului au reușit să asigure necesarul de vaccin „astfel încât fiecare cetățean care dorește să se vaccineze să aibă această posibilitate”.

„Astăzi Guvernul României a mai trimis în Republica Moldova un lot de 100.800 de doze de vaccin împotriva Covid-19. Datorită acestei donații, dar și celor anterioare oferite de România, am reușit să ne asigurăm țara cu vaccin, astfel încât fiecare cetățean care dorește să se vaccineze să aibă această posibilitate.

Suntem recunoscători României pentru tot sprijinul oferit necondiționat de la începutul acestei crize sanitare. Acum e important să continuăm procesul de vaccinare. Fiecare om vaccinat crește speranța că vom reuși să ieșim din această criză pandemică și să revenim la normalitate. Avem multe de făcut împreună!”, a scris președinta Republicii Moldova, vineri, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.