Acasă Actualitate Maria Marinescu, nepoata lui Ion Iliescu, în amor cu pupilul lui Adrian...

Maria Marinescu, nepoata lui Ion Iliescu, în amor cu pupilul lui Adrian Năstase

DISTRIBUIȚI

Între două percheziții ale procurorilor de la DIICOT, nepoata lui Ion Iliescu, Maria Marinescu, și-a găsit timp pentru drogul cel mai puternic, drogul iubirii. Procurorii caută drogurile ascunse de soțul Mariei Marinescu, bănuind-o de complicitate, deși cel mai sigur loc de pitit droguri, se știe foarte bine, este la ăi bătrâni din familie. Se știu nenumărate cazuri în care polițiștii găsesc sub patul vreunei bunicuțe mai mult sau mai puțin inocente droguri, arme, sacoșe cu bani obținuți din prostituție – toate marafeturile aparținând nepoțeilor penali. Cumva, destinul nepoatei lui Iliescu s-a nimerit să fie marcat de căsătorii cu bogătani cu probleme penale legate de droguri. În 2007 s-a căsătorit pentru o scurtă perioadă cu Ion Ion Țiriac, acum are un copil cu un fost badyguard de vedete, Frank Collin, despre care spunea deunăzi că nu-l va părăsi niciodată, orice ar fi. Deocamdată soțul Mariei Marinescu, Frank Colin, se află în arestul procurorilor francezi. Soțul Mariei Marinescu a fost reținut în Franța anul trecut, în primăvară, după ce, pe 20 martie, autoritățile din Republica Dominicană au descoperit un transport de 700 de kilograme de cocaină, la bordul unui avion. Bărbatul nepoatei lui Ion Iliescu este suspectat că a facilitat transportul ilegal a celor 682 de pachete de cocaină, din Republica Dominicană. Aeronava ar fi trebuit să aterizeze pe un aeroport privat de la Versailles, destinat transporturilor private. Operațiunea a fost supravegheată de serviciile speciale din mai multe țări iar la intervenția poliției a fost retezată o întreagă rețea care cuprinde și multe cadre militare dar și ale serviciului vamal din Republica Dominicană. În ancheta amplă care a urmat capturii de cocaine au fost arestate 38 de persoane, printre care mulți vameși, unul dintre capii rețelei fiind chiar un locotenent-colonel. Pe lista arestaților se afla și un număr de cinci cetățeni francezi, inclusiv un prieten apropiat al soțului nepoatei lui Ion Iliescu, care era mâna dreaptă a șefului rețelei, francezul Alain Marc Paul Marie Castañoy.
Președintele Dirección Nacional de Control de Drogas (DNCD) a afirmat că este vorba de corupție la înalt nivel, cu implicarea unui grup de ofițeri superiori, subalterni dar și agenți vamali ai Direcției Generale a Vămilor (Dicción General de Aduanas) care au facilitat accesul rețelelor de narcotraficanți la resursele aeroportuare ale aeroportului Punta Cana, din Republica Dominicană. Captura de 700 de kilograme de cocaină valora 60 milioane de euro.
Autoritățile din Franța au cerut comisie rogatorie în România, iar polițiștii francezi au efectuat descinderi împreună cu procurorii DIICOT în apartamentul de lux al nepoatei lui Ion Iliescu, situat în zona de nord a Capitalei. Ancheta continuă dar cu toată presiunea psihică la care a fost supusă, nepoțica încă neinculpată a lui Ion Iliescu, și-a găsit în inimioară, un locșor umed de nevoie de amor, cel puțin așa susține presa de specialitate mondenă. Prea-plinul inimii a dat pe dinafară și presa a fost ajutată să afle că nepoțica lui Ilici umblă acum cu un fel de nepoțel al lui Adrian Năstase, dacă avem în vedere că Bejinariu a fost crescut practic de pușcăriașul șef de clan.
Numele lui Bejinariu a apărut des în contextul marilor scandaluri de corupție și mafie constituită la nivel clientelar politic. Însuși Traian Băsescu îl nominaliza pe Bejinariu între cei mai de încredere oameni din jurul lui Adrian Năstase, lider al așa numitului clan al Tărtășeștilor.

Clanul Tărtășeștilor

Traian Basescu acuza existența unui grup mafiot strâns legat de  Adrian Năstase si care derulează afaceri de sute milioane de euro: "Din mafia personala a lui Adrian Năstase fac parte Eugen Bejinariu, Ionel Blanculescu si Gabriel Oprea, oameni care sunt conduși în umbră de cuplul Bittner-Petrache!", Fost secretar general al Guvernului Năstase, Eugen Bejenariu a ocupat funcția de cenzor in doua dintre firmele lui Bittner.
Apoi, din postura de director RAAPPS, în mandatul PSD, Eugen Bejinariu a semnat vânzarea unor imobile de lux către firme aflate în aria de influență a grupării Bittner-Petrache. La una dintre aceste firme alese, Grupul Roman de Investitii – GRI SA, cenzor era chiar soția lui Bejenariu. Interesant, în combinațiile imobiliare ale clanului era implicată și Elena Udrea și al ei fost soț, Dorin Cocoș, partener al lui Petrache și Bittner.
Comuna Tărtășești a dat infractori de renume național și chiar mondial, alde Guru Gregorian Bivolaru, tractoristul obsedat sexual, plus fratele acestuia, Gabriel Bivolaru, cu frauda  de 300 de milioane de dolari, pentru care tot PSD-ul a făcut zid la Parchet, și în sfârșit bomboana din vârful tortului – Bombonel.
I se spunea Bombonel chiar de către cei apropiați, colegii de partid sau de alianță politică. Astfel Antonie Iorgovan, părintele Constitutiei, un apropiat al lui Ion Iliescu, cel care a murit de cancer galopant, apărut ca din senin, spunea la un moment dat despre gașca lui Năstase într-o conferință de presa, că Adrian Năstase își alegea oamenii după anumite criterii, printre acestea numărându-se “apartenența la homosexualitate și masonerie“. Senatorul PSD a afirmat că din gașca lui Năstase fac parte deputatul Eugen Bejinariu, Ilie Sârbu, fost ministru al agriculturii, Micky ?ê?£pagă, alias ?ê?£erban Mihăilescu, fost secretar general al guvernului, fostul ministru al turismului Dan Matei Agathon, președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, și Gabriel Oprea.
Iorgovan a mai declarat cu aceeași ocazie: “Este exact ceea ce nu trebuia sa existe ca imagine pentru social-democrație. Criteriul de apartenență la aceasta gașcă a fost în primul rand homosexualitatea, în al doilea rand – masoneria și în ultimul rând – infracționalitatea. Cum pot fi numite persoanele care se ocupa cu traficarea funcțiilor, dacă nu infractori”, a spus Iorgovan. “Criteriul de promovare în gașcă era homosexualitatea. Acesta nu ar fi fost relevant din punct de vedere politic, dar e relevant pentru că au ascuns aceste lucruri. Gașca pătaților, așa cum ii spun eu, ar fi bine să-și pregătească glonțul pe țeavă, ca numai asa ma vor putea opri. Ar trebui să-și anunțe killerii ca de acum încolo va fi care pe care”, a conchis Iorgovan.
N-a trecut multă vreme și Iorgovan a fost atins de un cancer galopant iar diagnosticul clinicii din Austria a fost clar – iradiere.
Problema care se pune este că dacă lucrurile stau așa cum le prezintă foștii colegi ai lui Bejinariu, oare ce-o să facă de-acum încolo, admițând că nu știa aceste tulburătoare detalii, Maria Marinescu, despre care se spunea într-un tabloid al Trustului lui Voiculescu, că este puternic atrasă sexual de Alexandru Erbașu și nu de mașinile și cardurile sale gold și platinum. Tot presa de scandal susținea că Erbașu își filma partidele de sex sălbatic cu vedete. Dacă există casete și cu Bejinariu și cu Maria Marinescu, poate o casă de filme mai aparte chiar ar putea lansa o producție cu totul deosebită, ce ar putea prezenta interes mai ales pentru Ion Iliescu, unchiul Mariei Marinescu și totodată cel care l-a selectat și lansat politic pe Năstase, al cărui discipol preferat este (și) Bejinariu, pe lângă Micul Titulescu. Pentru Ilici astfel de filmulețe interesante s-ar încadra la categoria filme de familie.

George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.