Acasă Horoscop Horoscop 05-02-2014

Horoscop 05-02-2014

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Dorințele dv. sunt din ce în ce mai exagerate, iar lipsa de compasiune vă face să nu acționați în favoarea celor care într-un fel sau altul depind de ceea ce faceți. Promisiuni.

Taur – Vi se pare normal să vă implicați în toate activitățile ce vi se propun (este posibil să o faceți chiar dacă nu vi se cere). Puțin mai avar decât de obicei, munciți și mai mult.

 

Gemeni – Încă de dimineață aveți de-a face cu tot felul de surprize, inclusiv telefoane de la persoane ce se părea că au uitat că existați. În familie, situația se complică!

 

Rac – Au loc ciocniri de idei și de interese cu persoana iubită, dar nu sunt excluși nici prietenii sau rudele. Sunteți fascinat de intrigile ce ies la iveală și uitați să acționați după tipic.

 

Leu – Decideți că trebuie să acționați de unul singur, dar renunțați, în primul rând din cauza familiei. O despărțire recentă vă creează în continuare probleme în familie.   

 

Fecioară – Pentru a vă putea achita cu bine de noile dv. sarcini profesionale sau pentru a vă putea extinde afacerile, este imperios necesar să studiați din nou. Mari câștiguri de la rude.

 

Balanță  – Acționați în forță, apelând la mijloace sofisticate de comunicare. Considerați că astfel îi avantajați pe toți, dar nu țineți seama de unul dintre membrii familiei.

 

Scorpion – Pentru că i-ați uitat de nou pe cei ce v-au solicitat ajutorul, azi va trebui să le ascultați din nou doleanțele. Ați făcut promisiuni destul de vagi, dar nu vă sta în fire să uitați.

 

Săgetător – După o perioadă în care speranțele dv. au fost reînviate, vă puteți baza pe posibilitățile de concretizare care apar la vremea prânzului. Persoana iubită vă cere o amânare.

 

Capricorn – Îi dominați cu ușurință pe noii dv. amici, numai că nu sunteți dispus să reluați o veche prietenie. Bani nu mai aveți, datoriile curg și vă încearcă o nemulțumire totală.

 

Vărsător – Vi se cere de către cineva drag să rezolvați situația financiară precară a familiei, de care este vinovat. Soluțiile nu par atât de simple ca până acum, dar există speranțe.

 

Pești – Vi se propune o mică excursie de către o persoană pe care o simpatizați. Nu sunteți însă dispus pentru o nouă aventură sentimentală și refuzați fără a sta pe gânduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.