Home Horoscop Horoscop 29-03-2014

Horoscop 29-03-2014

DISTRIBUIŢI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Nu puteți să uitați anumite evenimente din trecut, care deja vă cam obsedează. Este adevărat și că există destui parteneri care nu vă lăsa în pace și vă ironizează permanent!

Taur – Aflați că era absolut necesar să respectați un program strict sau să luați multe medicamente pentru o infecție care s-a agravat între timp. Aveți reacții neplăcute în prezența unor amici ipocriți.

 

Gemeni – Treceți prin momente dure, deci nu este de mirare că și emoțiile sunt foarte puternice. Nu sunteți vinovat de încurcăturile care apar, cu toate că există destule persoane care încearcă să vă culpabilizeze.

 

Rac – Găsiți imediat cea mai bună soluție pentru rezolvarea problemelor și reușiți să-i puneți în umbră pe colaboratorii cu experiență mai multă. La mijlocul zilei, veți face multe drumuri scurte.

 

Leu – Persoana iubită continuă să vă tachineze (în unele cazuri chiar să vă marginalizeze). Sunteți nemulțumit, numai că nu aveți cum să reacționați. Se observă o lipsă generală de reacție.

 

Fecioară – Nu mai considerați necesar să reluați relațiile cu acele rude care v-au creat permanent probleme. Vă simțiți complet detașat și este posibil să fiți mai calm, mai liniștit. Refacere și numeroase reușite.

 

Balanță  – Cei din anturaj (rude sau prieteni) au pretenții din ce în ce mai mari de la dv. Nu trebuie să vă mirați, deoarece așa i-ați obișnuit și nici dv. nu i-ați tratat altfel până acum. Excesele sunt periculoase.

 

Scorpion – Sunteți în sfârșit răsplătit pentru loialitatea pe care o manifestați de cel puțin doi ani față de șefi și familie. Din păcate, nu ascundeți că sunteți idealist și ambițios, că doriți numai ce nu puteți avea.

 

Săgetător – Cu toate că ați primit destule lecții de la începutul lunii, veți face și în această zi destule greșeli. Vă apărați de exemplu prietenii care nu au luat atitudine atunci când ați avut dv. nevoie de ajutor.

 

Capricorn – Este posibil să pierdeți o sumă de bani din cauza unor principii la care nu vreți să renunțați. Sunteți ajutat și lăudat de colegi, dar nu puteți face abstracție de starea de nemulțumire a familiei.

 

Vărsător – Chiar dacă primiți bani, îi folosiți pentru a acoperi datoriile mai vechi. Nu este de mirare că până la sfârșitul zilei veți fi la fel de „sărac“ și de lipsit de speranță. Familia pare foarte dezbinată.

 

Pești – Vi se cere să criticați o persoană pe care o iubiți de o viață (cu toate că nu ați recunoaște niciodată). Indulgența dv. este evidentă și neconstructivă în cazul respectiv. Creativitatea este maximă.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.