Home Horoscop Horoscop 15-03-2014

Horoscop 15-03-2014

DISTRIBUIŢI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Intrați încă de dimineață în criză de timp, în primul rând din cauza multelor promisiuni pe care le-ați făcut, fără să țineți cont niciun moment de posibilitățile de care dispuneți în realitate.

Taur – V-ați cam plictisit de numeroasele obligații pe care vi le-ați creat și doriți să renunțați la toate, uitând că sunteți ajutat din plin, îndeosebi de rude. Seara, întâlniri neplanificate.

 

Gemeni – Faceți economii drastice din dorința de a realiza investițiile planificate, pe care nu ați avut cum să i le impuneți partenerului de viață. Curând, vor apărea eforturi majore, dar și succese.

 

Rac – Transmiteți foarte greu tuturor celor dragi sentimentele și trăirile dv. Uneori este periculos să existe însă o astfel de comunicare. Nu toată lumea este la fel de „rezistentă“ că dv.

 

Leu – Cu toate că tot ceea ce vă spune persoana iubită este foarte credibil, nu vă puteți stăpâni neîncrederea. Seara, măcar nu mai faceți reproșuri și căutați să vedeți și partea bună a sfaturilor.

 

Fecioară – Sunteți obligat să faceți modificări importante în proiectele dv. de viitor din cauza unui incident care survine pe neașteptate. Vi se cere un împrumut pe care îl aprobați mai mult forțat.

 

Balanță  – Pentru că planurile dv. au ieșit așa cum ați dorit, deveniți dintr-o dată generos și lipsit de măsură ca altruism. Seara, vă întâlniți cu o rudă aflată în dificultate, de care ați uitat.

 

Scorpion – Nici dv. nu știți cum veți reuși să recuperați o întârziere periculoasă și să ajungeți să finalizați la timp un contract. Încărcat cu multe surprize plăcute, vă dedicați seara familiei.

 

Săgetător – Nu reușiți să vă păcăliți prietenii cei mai apropiați, care știu din experiență că sub aparența scânteietoare și voia bună ascundeți, ca de obicei, multă amărăciune și compasiune.

 

Capricorn – Vă implicați din nou în toate lucrările începute de ceilalți și nefinalizate, iar apoi vă mirați că sunteți extrem de obosit. Puțină relaxare va deveni absolut obligatorie după-amiază.

 

Vărsător – Vă loviți de atâtea piedici, încât nu este de mirare că apar inhibițiile. Vă este teamă să începeți o nouă aventură erotică, deși atrageți permanent interesul persoanelor din anturaj.

 

Pești – Nu mai puteți să vă controlați starea de nervozitate și vor răbufni dintr-o dată toate resentimentele pe care le-ați acumulat. Seara, vă așteaptă o ceartă zdravănă și cu vecinii ori rudele!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.