Acasă Actualitate Martor în dosarul Teldrum: „Dacă Dragnea scapă fără 15 ani de puşcărie,...

Martor în dosarul Teldrum: „Dacă Dragnea scapă fără 15 ani de puşcărie, înseamnă că suntem în Bangladeș”

DISTRIBUIȚI

Teodor Niţulescu, fost prefect de Teleorman şi fost şef al PSD Teleorman, a fost audiat la DNA de 11 ori ca martor în dosarul în care Liviu Dragnea este acuzat de procurorii anticorupție de constituirea unui grup infracţional organizat, dosar care are în centru privatizarea şi afacerile firmei Tel Drum.

La momentul privatizării firmei Tel Drum în anul 2002, Dragnea era preşedintele CJ Teleorman, iar Nițulescu deţinea funcţia de prefect. Niţulescu susţine că Dragnea i-ar fi propus să preia firma împreună: ”Mie, în 2002, mi-a propus sa facem jumi-juma, să am 40% din Teldrum si el 60%”.
Nițulescu susține că a refuzat. Potrivit fostului prefect de Teleorman, din momentul privatizării Tel Drum, scoasă la licitaţie de Consiliul Judeţean condus de Liviu Dragnea şi cumpărată de fostul coleg de liceu al acestuia, Marian Fişcuci, „toţi banii judeţului au fost direcţionaţi către firma care se ocupa de drumurile judeţene. El şi-a constituit un grup de oameni importanţi cu implicaţii în toate instituţiile statului pe care i-a folosit în scopul sifonării banului public prin Tel Drum. Sunt procurori, judecători, ofiţeri de poliţie. Dacă Dragnea scapă fără 15 ani de puşcărie, înseamnă că noi, în Romania, suntem în Bangladesh”, a declarat Nițulescu în privința verdictului în cazul dosarului liderului PSD.

2 COMENTARII

  1. Era parcă o căsuță cu bifare de citit …regulamentul și apoi se putea posta !
    Ați făcut economie , …. din timpul /uitarea noastră !
    E de bine , cu + !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.