Acasă Actualitate Mazăre e supărat că după Madagascar și Franța i-a tras-o

Mazăre e supărat că după Madagascar și Franța i-a tras-o

DISTRIBUIȚI

Noi demersuri făcute de avocații lui Radu Mazăre, care, susțin apărătorii acestuia ar fi fost adus în România ilegal. Statul francez ar fi încuviințat doar mandatul de arestare, nu și extrădarea lui Mazăre.
„A fost un precedent la Cluj. Am avut posibilitatea să pledez în acel dosar. În condițiile în care nu a existat încuviințarea statului francez pentru extrădare. Lucrurile erau la fel, și acolo exista încuviințare numai pe mandat de arestare. Nu încercăm tergiversarea, dar ceea ce s-a întâmplat în Madagascar trebuie cenzurat de statul român. Se numește fraudă la extrădare modalitatea prin care un stat ocolește toate regulile. Eu aș zice să avem răbdare până vin toate documentele.”, a declarat avocatul.

Da, poate să aibă dreptate dar Mazăre nu va fi pus în libertate decât după ce execută fracția de 2/3 din pedeapsa de 9 ani la care se vor mai adăuga sporuri din alte eventuale pedepse ulterioare. Între timp poate da statul francez în judecată și conform jurisprudenței CEDO poate primi un 3000 de Euro ca despăgubiri.

1 COMENTARIU

  1. Radule ai fost dat in urmarire internationala,asta inseamna pentru politia fiecarei tari membre interpol „daca il vedeti pe infractorul asta arestatil fara explicatii”,nu te face ca nu stii.Si inca ceva,nu spuneai tu ca ii multumesti lui dumnezeu ca ai scapat din iadul ala din madagascar acum te-ai sucit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.