Acasă Actualitate „Medalia” lui Ponta la Soci: o poză de grup cu dictatori

„Medalia” lui Ponta la Soci: o poză de grup cu dictatori

DISTRIBUIȚI

Ponta a comis-o iarăși, la nivel mondial. S-a remarcat din nou chiar la marea paranghelie a Țarului Putin de la Soci, numită cică olimpiadă, deși putea fi la fel de bine numită staliniadă, dacă avem în vedere prezența însângeratei simbolistici comuniste – secera și ciocanul, o adevărată  sfidare a Rusiei la adresa sutelor de milioane de victime
ale bolșevismului din întreaga lume. Degeaba a aruncat Putin în joc vreo 50 de miliarde de euro, Jocurile Olimpice de la Soci fiind considerate cele mai scumpe din istorie, Rusiei tot i s-au văzut izmenele muscălești sovietice. Jurnaliști din întreaga lume au postat imagini și comentarii ce descriau condițiile "îngrozitoare" de cazare de la Soci, mizeria, câinii vagabonzi, jegul specific unei epoci sinistre împins sub covor, pentru a salva aparențele. Putin a vrut să arate fast imperial și a reușit să probeze găunoșenia sovietică.
Ponta s-a dus și el cu familia pentru a lustrui cizma sovietică, s-a afișat cât a putut el de bine și și-a pus și poze, ca să arate cine este el, cât de mare este el, cât de apreciat și de lider mondial.
Delegația română, cu tot cu Ponta  în frunte, a fost deja din plin „apreciată” la nivel mondial, presa europeană și cea de peste ocean referindu-se cu umor la ținuta sportivilor români despre care s-a crezut că sunt lucrători la morgă datorită costumației cernite.
Oricum presa mondială a avut în general ce scrie despre potiomkiada de la Soci, fie și numai dacă avem în vedere numai caraghioslâcul de la ceremonia de deschidere când unul din cele cinci cercuri suprapuse ce reprezintă marca olimpică a lipsit din siglă, rușilor nu le-a ieșit combinația de cercuri la număr, probabil cineva la masa de montaj era beat pulbere, însă televiziunea rusă, a editat din photoshop cercul lipsă, ca să nu se observe și în restul lumii comicăria. Evident s-a observat mai abitir. Tot un procedeu similar, de editare, a folosit și Ponta inspirat de modelul rusesc, ce are de altfel un trecut dacă avem în vedere că și celebra fotografie a soldatului rus pe Reichstag, fluturând un steag a fost editată ulterior, deoarece la mâna soldatului rus eliberator se vedeau cam multe ceasuri, ciordite de la cei eliberați.
Ponta a postat pe facebook-ul său o poză antologică, el la o măsuță, undeva în fundal, stingher și cu nimeni la masă, deoarece el este până și pentru ruși un neica nimeni iar undeva mai în prim plan niște indivizi, explicația foto lămuritoare pe deplin fiind menită să-l lustruiască pe Ponta la amor propriu.
Fotografia cu Ponta important era însoțită de comentariul: “Premierul Victor Ponta, alături de lideri importanți de stat si de guvern, la dineul oficial organizat cu ocazia deschiderii Olimpiadei de Iarna 2014 de la Soci”. Importanții cu pricina erau următorii: președintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, considerat un criminal de o lume întreagă, pentru măsurile represive luate împotriva propriului popor, ce a ieșit în stradă de luni de zile pentru a protesta față de întoarcerea Ucrainei către Rusia nu către UE, ștersul premier bulgar, Plamen Oresharski și un criminal în toată legea, Islam Karimov, președintele Uzbekistanului, din 1989, un fel de Ilici al lor, cunoscut pentru pasiunea sa specială pentru torturi groaznice, cum ar fi prăjitul oponenților politici în ulei încins sau înghețarea lor, pentru variație și distracție sadică. Terifiantele torturi rafinate la care se dedă importantul lider mondial, după Ponta, sunt descrise amănunțit în rapoarte ale organizațiilor international și în rapoartele Congresului American.
Nu degeaba participarea la olimpiada lui Putin a fost boicotată ce către cei mai importanți lideri politici mondiali care au refuzat să  stea la masă, la festivitatile organizate la Soci cu astfel de personaje rău famate, de teapa lui Islam Karimov, Ianukovici, și alți tovărășei din solda Rusiei, plus un neica nimeni de Victor Ponta.
Evident Ponta nu citește rapoarte internaționale și nici nu este la curent cu mersurile geopoliticii, deoarece are mintea extrem de relaxată și el trebuie să rămână musai relaxat mintal deoarece urmează să fie președintele României în curând, ca să fi ca’nainte. Țineți minte trei cuvinte Victor Ponta președinte – ca să fie ca’nainte, pe vremea lui Ilici – acesta e sloganul său prezidential, deja lansat de echipa sa de PR electoral. Aceeași echipă care s-a ocupat și acum de PR-ul lui Ponta, adică după ce au pus poza buclucașă, au scos-o după o zi, ca urmare a comentariilor pline de miez ale unor români dotați cât de cât și cu circumvoluțiuni.

Doctor în gafe

Tot pe stilul gafei de la Soci, Ponta a mai comis una similară, afirmând că a luat masa cu regele Mihai, și punând și poză, pentru a fi mai credibil, însă poza era de arhivă iar episodul mesei de Crăciun, cu fostul suveran al României evident, nu s-a petrecut decât în imaginația sa.
Ponta nu este la prima sa gafă de proporții, slobod la gură și cu mintea delabrată, a afirmat la un moment dat despre Sarcozy că este un măscărici, ceea ce poate fi perfect adevărat, că doar măscăricii se recunosc între ei cel mai bine, însă ca om politic nu merge să te lansezi astfel că iei un cap în gură de nu te vezi.
A mai comis o tâmpenie similară recent când l-a făcut nazist pe un neamț foarte bine plasat și desigur deloc nazist, ba chiar dimpotrivă. Scandalul iscat de iresponsabilele sale declarații la adresa euro-parlamentarului Elmar Brok, președintele Comisiei de politică externă din Parlamentul European, a stârnit reacția președintelui Parlamentului European, Martin Schulz. Acesta, pe bună dreptate, a afirmat la  deschiderea sesiunii PE, că declarațiile făcute de premierul Victor Ponta la adresa europarlamentarului PPE, Elmar Brok sunt reprobabile. Dottore Ponta a dus commedia mai departe, ieșind ulterior cu un mesaj public în care anunța că și-a cerut scuze, de un penibil total, susținând că la mijloc ar fi fost „o greșită traducere în limba română” a declarațiilor lui Elmar Brok.
Hotărât lucru, Ponta cu noul său echipaj adus la guvernare de gașca Hrebe – Ilici pe post de marionete, au în comun ceva anume, ceva ce numai un expert al selecției cadrelor putea găsi fără greș. Este vorba de fapt de ceva ce nu au, ceva ce le lipsește, dar îi face să fie unici în felul lor. ?ê?£i Hrebenciuc și Iliescu au definit în felul lor eliptic caracteristica cheie a dioscurilor crescuți în poala lui Năstase. Iliescu l-a numit pe Ponta cârlan, termenul ce provine din zona de exprimare ciobănească și înseamnă berbecuț castrat care mai are de supt până să crească. Însă pe măsură ce crește, Ponta devine pe zi ce trece întruchiparea absolută a nătângilor, nu degeaba a prins atât de bine nick-ul de Tonta – lider al gafelor și doctor în bazaconii  – un cocoșel infatuat și fără substanță,  după cum tot același bătrân bulibașă bolșevic de Ion Iliescu l-a definit cu altă ocazie.
Poate singura oară când Ponta a spus fără să vrea adevărul a fost într-o emisiunea Hard Talk a BBC World Service din 20 martie anul trecut, când a recunoscut că actuala conducere a statului român are ca principală țintă spălarea pe creiere (brainwash) – adică distrugerea circuitelor mintale ale românilor.  Cârlanul s-a scăpat fără să vrea, recunoscând public ceea ce-l preocupă de fapt cel mai intens, pe el și pe gașca din care face parte: cretinizarea populației. Neprețuitul Victor Viorel Ponta, cel extrem de relaxat la nivel intelectual,va merge însă senin mai departe pe traseul prezidențial, din postura de țucălar al haitei lui Iliescu, și va fi fără îndoială instalat pe scaun de către sinistrul criminal cu mâinile roșii de sânge de români. Asta-i România, asta avem, ăștia-s campionii cu care defilăm, ca la Olimpiadă.

George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.