Acasă Actualitate Medic bătut în spital, agresorul spune că l-a lovit de-al dracu’

Medic bătut în spital, agresorul spune că l-a lovit de-al dracu’

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut, în Mioveni, după ce un medic al spitalului din oraş a reclamat că a fost agresat de acesta. Sâmbătă, bărbatul a însoţit la camera de gardă un prieten care susţinea că a fost victima unui accident. Medicul a constatat, însă, că presupusa victimă nu avea niciun fel de urme care să demonstreze că ar fi fost lovită. Supărat că prietenul său nu este tratat, tânărul s-a năpustit asupra medicului.
Dr. Samir Daloou, victimă: “N-avea nicio zgârietură, n-avea nimic. Era doar băut… I-am spus pacientului respectiv că nu are urme de violenţă, nu are urme de lovire, a devenit cealaltă persoană recalcitrantă…”

Suspectul a pretins că amicul lui a fost implicat într-un accident şi are nevoie de îngrijiri. În scurt timp, medicul a constatat însă că bărbaţii erau afectaţi doar de aburii alcoolului. Din acel punct s-a ajuns rapid la injurii şi lovituri cu pumni îşi picioarele.

“Deci, martora mi-a zis că m-au lovit cu picioare. Eu nu ştiam”, spune medicul.
Întrebat de ce l-a lovit pe medic, bătăușul a răspuns: De-al dracu`!

Insp. Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt IPJ Argeş a adeclarat presei că: “Poliţiştii au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore un tânăr de 25 de ani bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violente săvârşite împotriva unui cadru medical şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice.” Acesta va fi prezentat judecătorilor pentru arestare.

Este indamisibil să mergi la serviciu cu teama că poți fi bătut, înjunghiat, omorât.

Vezi fimarea la Digi24.

4 COMENTARII

  1. ei na!
    Se intampla asta si multumita voua, ziarelor si media in general.Ati demonizat medicii, uitand ca si ei sunt oameni. I-ati bagat pe toti in aceeasi oala.Indiferent de meserie, oamenii au caractere diferite, unii sunt rai, lasi, mituitori si mituiti. Dar nu poti pune anatema pe toti pentru cativa.
    Idem si la politisti.
    Asta este rezultatul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.