Acasă Actualitate Medicii și asistenții de la „Marie Curie”, bulversați de percheziții și controlul...

Medicii și asistenții de la „Marie Curie”, bulversați de percheziții și controlul MS, continuă să lucreze

DISTRIBUIȚI

Perchezițiile Direcției Generale Anticorupție începute astăzi de dimineață continuă și la această oră la Spitalul ”Marie Curie”, iar procurorii ridică probe de la trei cabinete de ortopedie după cum a anunțat, miercuri, purtătorul de cuvânt al unității medicale, Denis Stănescu. Medicul și-a recunoscut faptele de luare de mită iar procurorii caută acum probe pentru susținerea acuzațiilor de „săvârșirea unor infracțiuni contra vieții și contra integrității corporale sau sănătății, în care victimele sunt minori aflați anterior într-o stare de sănătate precară, stare pe care inculpatul, prin acțiunile sale intenționate, a agravat-o”.
”Se continuă percheziția de azi dimineață de către Direcția Generală Anticorupție (…). De ieri a venit comisia de control a Ministerului Sănătății și analizează situația. Sunt controale pe cabinetele de ortopedie și procurorii ridică probe. Este vorba de cabinetul profesorului (n.n. — Gheorghe Burnei), cel al asistentei șefe și depozitul”, a arătat ea.

”Personalul este bulversat, însă activitatea continuă, se asigură la spital urgențele și cazurile programate, fiind înregistrați 17 pacienți pe Ortopedie”, a afirmat Denis Stănescu.

Dr. Ștefan Gavriliu l-a înlocuit pe dr. Gheorghe Burnei în funcția de șef de secție.

Întrebată dacă au mai fost plângeri înregistrate, Stănescu a spus că sunt analizate arhivele. ”Acuzațiile trebuie dovedite, altminteri sunt doar vorbe”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Marie Curie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.