Acasă Actualitate Mihaela Rădulescu – exclusă din comunitatea românilor din Monte Carlo

Mihaela Rădulescu – exclusă din comunitatea românilor din Monte Carlo

DISTRIBUIȚI

Mihaela Rădulescu este vedetă doar în România, unde tabloidele îi urmăresc aventurile cu imberbul Dani sau scandalurile conjugale cu ex-ul Elan Schwartzenberg. Pe Coasta de Azur, unde diva de Piatra Neamț s-a refugiat ca să scape de scandalurile care năvăliseră peste ea în țară, Mihaela Rădulescu este izolată de către comunitatea românească. Ba chiar am putea spune că este ignorată cu desăvârșire, dacă ne gândim că nici măcar nu este invitată la petrecerile românilor din zonă. Corespondentul ziarului „Curentul“  pe Riviera franceză ne-a informat că ieri seară, la clubul Zelo’s , situat pe Avenue Princess Grace din Monte Carlo, a avut loc o mare petrecere, dată de un important om de afaceri român. La petrecerea organizată pe cea mai scumpă stradă din lume, așa cum este catalogată Avenue Princess Grace, au participat aproximativ 100 de români, cei mai mulți fiind rezidenți pe Coasta de Azur.

Potrivit corespondentului nostru, la petrecerea exclusivistă au fost invitați numeroși oameni de afaceri români, unii dintre ei deținând proprietăți importante pe Riviera Franceză, dar și vedete autohtone care-și petrec vacanța în luxoasele stațiuni franceze. Deși lista invitaților era extrem de generoasă, de pe ea lipsea tocmai Mihaela Rădulescu, cea care a declarat săptămâni întregi, oricărei persoane care avea chef să o asculte, ce mare vedetă va fi ea la Monte Carlo. Mai mult, dorind să epateze cu opulența sa, Mihaela Rădulescu a declarat că va locui la Monte Carlo într-un apartament în valoare de 25 de milioane de euro situat pe cea mai scumpă stradă din lume, Avenue Princess Grace. Din păcate, nu numai că nu locuiește aici, dar nici măcar nu este invitată la petrecerile românilor care-și permit să locuiască pe această stradă.

Conform informațiilor furnizate de corespondentul nostru pe Coasta de Azur, Mihaela Rădulescu nu este plecată din Monte Carlo, ceea ce ar fi putut fi un motiv al absenței ei de la petrecerea exclusivistă. Ea a fost zărită ieri în zona Café de Paris din Monte Carlo, chinuindu-se să scoată ceva bani de la un bancomat. Conducea același Porsche Cayenne cu numere de România, la bordul căruia îl plimba și pe Dani prin București. Așadar, la Monte Carlo Mihaela nu este nici pe departe vedetă. Din contră, ea este total ignorată de românii care au un cuvânt important de spus în comunitate. Și-atunci se pune întrebarea: Ce caută Mihaela la Monte Carlo?

Răspunsul a fost dat de fostul ei soț, Elan Schwartzenberg, care a precizat la o emisiune tv: „Pentru că acolo trăiesc milionarii!“. Și uite așa, Elan a reușit să explice, elegant, tuturor, ce a apucat-o pe năbădăioasa lui ex-soție să lase țara-mamă și să plece pe meleaguri străine. La urma-urmei, cånd ai 40 de ani și cel mai bun machiaj devine photoshopul, unde să mai găsești un milionar dispus să te ia de nevastă dacă nu „acolo unde trăiesc ei“?
Cu privire la petrecerea de la Club Zelo’s, care a început chiar la ora închiderii ediției, promitem să revenim cu amănunte de la cores-pondentul nostru pe Coasta de Azur.
 
Marius Marinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.