Acasă Horoscop Horoscop 28-07- 2009

Horoscop 28-07- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 


Berbec – Nu puteți finaliza mai nimic, din pricina unor piedici aparent fără importanță, așa că ar fi de preferat să vă acordați câteva momente de răgaz până la sfârșitul programului.

 

Taur –  Depășiți cu succes dificultățile de până acum. Este bine să profitați de harul pe care îl aveți ca să convingeți pe oricine de orice doriți.

 

Gemeni – Chiar dacă pentru moment considerați că nu mai aveți cine știe ce probleme, descoperiți că în realitate s-a deplasat doar centrul preocupărilor spre alt fel de activități.

 

Rac – Toate tensiunile și nemulțumirile se intensifică pe neașteptate, în primul rând din cauza atitudinii de frondă a unor persoane apropiate.

 

Leu – Trăiți din plin evenimentele care se declanșează la apariția unei persoane influente în anturajul dvs.

 

Fecioară – Aveți momente de reală inspirație și nu este imposibil să inventați o manieră prin care se pot rezolva toate supărările dvs.

 

Balanță – Cu toate că nu vă așteptați la complicarea situației familiale, trebuie să faceți față unor mici evenimente neliniștitoare.

 

Scorpion – Aveți suficient curaj pentru a declanșa o serie de schimbări, cu scopul de a face economii. Sunteți acuzat de avariție și nu este exclus să vi se ceară socoteală chiar de către șefii direcți.

 

Săgetător – Amânați întâlnirile stabilite, ignorați apropourile persoanei iubite și vă dedicați studierii unor situații de caz, pentru a scăpa de cicăleala șefilor.

 

Capricorn – Primiți pe neașteptate o sumă importantă de bani, la care nici nu ați îndrăznit să visați până acum.

 

Vărsător – Atrageți atenția colaboratorilor dvs. că au făcut greșeli grave în activitățile cotidiene și sunteți acuzat că negreșit căutați cearta cu lumânarea.

 

Pești – Dacă nu mai primiți cadouri, primiți în schimb laude. Există pericolul de a le ierta unor rude comportamentul exagerat, deoarece vă mint frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.