Acasă Actualitate Ministerul Sănătății confirmă că Pintea a mințit. Aceasta se ține cu dinții...

Ministerul Sănătății confirmă că Pintea a mințit. Aceasta se ține cu dinții de scaunul ministerial

DISTRIBUIȚI

Săptămâna trecută, după ce jurnaliștii de la Libertatea au arătat că un italian impostor s-a dat drept medic și a operat la mai multe clinici private din București, Sorina Pintea a glăsuit sigură pe ea: „Clinicile private nu sunt conştiente de ceea ce trebuie să facă, adică să presteze servicii de calitate şi în siguranţă pacienţilor. Vă asigur că în sistemul public aşa ceva nu se poate întâmpla”, spunea Pintea pe 6 februarie.

Marți, după ce aceiași jurnaliști au dezvăluit că și în Spitalul Județean Ilfov operează o falsă ginecologă, de asemenea fără bacalaureat, cu un tupeu pe care nu l-ar putea avea o persoană cu bun-simț, Pintea a spus: „Am declarat public că în sistemul public nu pot fi angajați medici falși și susțin această declarație. În continuare spun că, în sistemul public, un medic nu poate fi angajat ilegal. Declarațiile mele s-au referit la medici angajați, nu la voluntariat”, a spus Sorina Pintea.

Astăzi, jurnaliștii de la Libertatea publică raportul întocmit de inspectorii Ministerului Sănătății care au făcut verificări verificări la cele cinci clinici private, constatând că Politi nu a fost angajat la niciuna dintre ele, ci avea alt fel de contracte: pe o firmă sau de prestări servici. Citește AICI raportul MS.

Dacă ar fi dat asigurări false, în orice țară civilizată un ministru cu bun-simț pleca singur. Desigur nu e cazul României și nici al suficientei Pintea.

Foto: actuala poză de profil pe contul de Facebook al ministrului Sănătății

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.